OBI Sarajevo slavi 11. rođendan

05.04.2014. 08:16 / Izvor: eKapija.ba
OBI Sarajevo slavi 11. rođendan

Ove godine OBI Sarajevo slavi svoj 11. rođendan i za svoje vjerne kupce i sugrađane pripremio je pravu rođendansku zabavu. Uz roštilj, piće i muziku kupci će moći uživati u takmičenju velikih i malih solomahera.

Prije više od 40 godina, uspješna OBI priča je započela otvaranjem prvog OBI marketa u Hamburgu, Njemačka. Danas OBI egzistira u 13 država, sa 580 prodajnih mjesta i više od 43 000 zaposlenih. Na tržištu Bosne i Hercegovine OBI je prisutan od 2003. godine, a svojim dolaskom je najavio novi smjer razvoja trgovine u oblasti „uradi sam“ i "sve za kuću i vrt", podižući tako standarde kvalitete roba i usluga.

Ove godine OBI Sarajevo slavi svoj 11. rođendan i  za svoje vjerne kupce i sugrađane pripremio je pravu rođendansku zabavu. Uz roštilj, piće i muziku kupci će moći uživati u takmičenju velikih i malih solomahera.

"Za najmlađe smo pripremili mnoštvo zabavnih sadržaja kao što su druženje sa OBI maskotom – Dabrom, zatim takmičenju malih solomahera u bojenju dabra i najbržem sastavljanju puzzli. Odrasli mogu pokazati svoju spretnost u najbržem sklapanju stolica i najbržem uvrtanju sijalica, a za prave solomahere smo organizovali takmičenje: Smaži palačinke, osvoji nagrade! Kao i na svim prethodnim OBI rođendanskim proslavama, svi kupci koji potroše najmanje 50 KM mogu zavrtiti ‘OBI Kolo sreće’ gdje ih očekuje veliki broj nagrada i popusta. To nije sve, jer sve kupce taj dana očekuje besplatni roštilj i piće tokom cijelog dana, gumeni dvorac za djecu i muzika, a sve u cilju da kupcima priuštimo pravo slavlje i na taj način zahvalimo za sve godine koje su uz nas", istakli su iz OBI Marketa.

OBI Market Sarajevo najavljuje i nešto sasvim novo. Od 12.04.2014. godine uspostavlja se OBI bus linija do OBI Marketa Sarajevo koja će voziti svake subote.

Početna stanica je Dom Armije (polazak: 09:00, 12:00, 15:00 i 18:00 sati; povrtak: 11:00, 14:00, 17:00 i 20:00 sati), sa zaustavljanjem na stanici Otoka. Iz  OBI marketa Sarajevo najavljuju da planiraju vršiti prevoz svake subote, u zavisnosti od interesa putnika.

OBI Sarajevo poziva sve solomahere i one koji će to tek postati da u subotu 12.04.2014. posjete OBI i uživaju u dobroj zabavi i posebnim iznenađenjima.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave