"Marktplatz Austrija" forum za prehrambene proizvode i napitke 2017

27.07.2017. 11:32 / Izvor: Akta.ba

"Marktplatz Austrija" nudi internacionalnim kupcima iz sektora prehrambenih proizvoda i napitaka jedinstvenu priliku upoznavanja novih proizvoda i partnera! 

Kupcima iz cijelog svijeta "Marktplatz Austrija" nudi jedinstvenu priliku susreta sa austrijskim ponuđačima i proizvođačima iz sektora prehrambene industrije i industrije napitaka te pronalaženja novih poslovnih partnera. 

Od Privredne komore Austrije (WKÖ) organizovani internacionalni kooperacioni forum usmjeren je ka dobavljačima velikih supermarket i veletrgovcima iz oblasti prehrambenih proizvoda i napitaka. Pojedinačni razgovori  (B2B-Meetings) sa austrijskim proizvođačima prehrambenih proizvoda i napitaka su također na programu kao i cijeli niz informativnih razgovora o austrijskoj prehrambenoj industriji. 

"Marktplatz Austrija" nudi internacionalnim kupcima iz sektora prehrambenih proizvoda i napitaka jedinstvenu priliku upoznavanja novih proizvoda i potencijalnih poslovnih partnera! 

Za goste iz inostranstva, koji imaju potvrđene termine razgovora sa austrijskim firmama je obezbjeđen besplatan smještaj (2 noćenja sa doručkom, u hotelu po izboru organizatora) te jedna večara. 

Online-registracija moguća do 31. avgusta 2017. godine.

Internacionalni kooperacioni forum se održava 4. oktobra 2017. u Privrednoj komori Austrije u Beču. 

Daljne informacije o eventu uključujući i registraciju, program, online-zakazivanje termina (B2B-Meetings) sa ostalim firmama učesniacma etc nudi web stranica eventa: www.b2match.eu/food2017

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave