Jesenji Auto Show od 2. do 4. novembra na Trgu ispred BBI Centra

31.10.2017. 09:00 / Izvor: Akta.ba
Jesenji Auto Show od 2. do 4. novembra na Trgu ispred BBI Centra

Auto Media Group i Auto 4×4 Club organizuju Jesenji Auto Show koji će, u sklopu akcije "Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini".

Auto Media Group i Auto 4×4 Club organizuju Jesenji Auto Show koji će, u sklopu akcije “Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini“, biti održan od 2. do 4.11.2017. godine na Trgu ispred BBI Centra.

Autoškola LifeLine i ovaj put je učesnik Jesenjeg Auto Show-a i ovom prilikom vas pozivamo da dođete, jer smo za vas pripremili odličan program i Tim Autoškole LifeLine bit će vam na raspolaganju za sve informacije, konsultacije kao i upise.

Pored vozila za obuku B kategorije, Autoškola LifeLine je organizovala i prezentaciju iz oblasti propisa svih zainteresovanih sa provjerom trenutnog poznavanja propisa uz prigodne poklone za sve koji uspješno riješe probne testove.

Svim posjetiocima će,takodjer, biti dostupan I tim iskusnih instruktora voznje sa vozilima za obuku  B kategorije gdje se mogu raspitati o svim detaljima vezanim za obuku, kao I niz drugih aktivnosti koje će provoditi uposlenici Autoškole po sloganu "Dobro došli u svijet sigurnih vozača".

"Svi zainteresovani koji nikada nisu imali priliku susresti se upravljanjem vozila imat će priliku da se, uz pomoć instruktora, upoznaju sa osnovnim sklopovima vozila, prođu probnu vožnju i na kratko budu u ulozi vozača. Cilj učešća jeste probuditi svijest o savjesnoj i odgovornoj vožnji, obzirom da se svakodnevno dešavaju saobraćajne nezgode uzrokovane neadekvatnom vožnjom, nepažnjom kao i nedovoljnim poznavanjem saobraćajnih propisa", navode iz Autoškole LifeLine.

Osnov za svakog dobrog i odgovornog vozača, upravo jeste adekvatna obuka, adekvatan tim stručnih lica-instruktora, koji vozače, kao početnike moraju temeljno naučiti tehniku vožnje upotpunjenu sa poznavanjem saobraćajnih propisa i na cestu pustiti kao sigurnog učesnika u saobraćaju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave