Prezentacija istraživanja o zaradama i beneficijama – PayWell 2018 BiH

15.11.2017. 16:23 / Izvor: Akta.ba
Prezentacija istraživanja o zaradama i beneficijama – PayWell 2018 BiH

PayWell izvještaj se može koristiti pri preispitivanju trenutne strategije naknada, budžetiranju, definisanju strukture zarada, podsticaja i beneficija i učinka zaposlenih.

PayWell istraživanje o zaradama i beneficijama sprovodi PwC i predstavlja osnovu prilikom planiranja efektivnog sistema naknada u kompanijama koje žele da privuku, motivišu i zadrže najkvalitetnije kadrove.

Pravilno postavljen sistem naknada suštinski je element motivacije zaposlenih i stvaranja slike kompanije kao atraktivnog poslodavca. PayWell izvještaj je alat razvijen da pruži pomoć HR profesionalcima i direktorima kompanija prilikom kreiranja konkurentnih HR politika.

Kako vam PayWell može koristiti?

PayWell izvještaj se može koristiti pri preispitivanju trenutne strategije naknada, budžetiranju, definisanju strukture zarada, podsticaja i beneficija i učinka zaposlenih.

Rezultati istraživanja prikazuju raspon zarada na tržištu za različite pozicije i industrijske sektore. Osim pomenutog, rezultati istraživanja pružaju uvid u politike kompenzacija i beneficija koje kompanije na tržištu Bosne i Hercegovine nude svojim zaposlenima. Istraživanje PayWell se više od deset godina sa uspjehom sprovodi na teritoriji Republike Srbije, kao i u drugim zemljama u regionu.

PricewaterhouseCoopers d.o.o. ovim putrm poziva zainteresovane da se pridružite i prisustvuju događaju na kojem će prisutni imati priliku da se bliže upoznate sa PayWell metodologijom i koristima od učešća u istraživanju, da vidite primjere Izvještaja o zaradama i beneficijama, kao i da saznate na koji način Izvještaje možete da koristite, odnosno uvedete u svakodnevno poslovanje. Prezentacija je besplatna.

Datum: 07.12.2017.

Vrijeme: 11h – 13h

Lokacija: Mirka Kovačevića 13A, Banja Luka.

 

Datum: 08.12.2017.

Vrijeme: 11h – 13h

Lokacija: Fra Andjela Zvizdovića 1, B toranj prizemlje, Sarajevo.

 

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite elektronskim putem na adresu: paywell.survey@rs.pwc.com

Za više informacija možete kontaktirati:

 

Gojko Radisic

PwC | People and Organisation

Office: +381 11 33 02 100 | Fax: +381 11 33 02 101

Email: gojko.radisic@rs.pwc.com

PricewaterhouseCoopers Consulting d.o.o.

Omladinskih Brigada 88a, 11070, Novi Beograd

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave