Dvojac agencije Snask iz Štokholma dolaze na Play Media Day 03

02.04.2018. 09:38 / Izvor: Akta.ba
Dvojac agencije Snask iz Štokholma dolaze na Play Media Day 03

Snask je internacionalno poznata kreativna agencija koja se bavi brendiranjem, dizajnom i filmom.

Dvojac agencije Snask iz Štokholma, Fredrik Öst i Erik Kockum na Play Media Day 03 će održati inspirativno predavanje i otkriti nam tajnu uspjeha projekata koje su realizovali za velike svjetske kompanije. Ako se brendovi plaše da stvore neprijatelje, oni nikada neće stvoriti ni prave poštovaoce i ljubitelje brenda, a danas fanovi postaju ambasadori, influenseri, koji su glavna pokretačka snaga za brendove.

"Kada radite nešto što niko ne mrzi, niko neće ni voljeti. Kompanije i brendovi danas trebaju imati mišljenja i stati iza njih. Oni takođe moraju da nauče kako da se istaknu u svijetu koji sve više postaje preplavljen bukom. Provest ćemo vas kroz naš jedinstven način rada sa brendovima kojima pomažemo da budu vidljiviji", poručuju Fredrik Öst i Erik Kockum.

Snask je internacionalno poznata kreativna agencija koja se bavi brendiranjem, dizajnom i filmom. Drugu godinu zaredom našli su se na Top 50 listi globalnih kompanija, za koje bi kreativci "ubili" da rade, u društvu kompanija kao što su sa Tesla, Nasa, SpaceX, Apple, Google i mnoge druge.

"Trudimo se da izazovemo industriju da radi stvari drugačije. Obožavamo nekonvencionalne ideje, šarmantne osmjehe i stvarne emocije. Stari konzervativni svijet vidimo kao izuzetno dosadan i kao našeg najvećeg neprijatelja", vizija je SNASK agencije.

Za samo 72 sata napisali su knjigu Make Enemies & Gain Fans: The true and unraveling story about SNASK u kojoj otkrivaju svoj put razvoja agencije SNASK u prvih pet godina postojanja. Priča o tome kako su počeli da slikaju svijet u ružičasto i shvatili da to rade prilično dobro. To je putovanje u cilju stvaranja velikog brendiranja, ružičastih laži, smjelih ideja, odličnog dizajna i puno zabave. Pohvaljeni su od strane gurua dizajna, kao i vlasnika kompanija i menadžment konsultanata.

Fredrik Öst je osnivač i kreativni direktor agencije, dok je njegov partner Erik Kockum i Account Executive.

Regionalni komunikacijski događaj – Play Media Day 03 će se održati 8. juna 2018. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Detalje o kotizacijama, kao i o samom događaju, programu i predavačima, možete pronaći na stranici PlayMediaDay.

Ne propustite jedinstven spoj edukacije i zabave! Komunikacija je beskonačna! Vidimo se na Play Media Day 03.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave