R&S i EY predstavljaju istraživanje "Trendovi nabavke koji olakšavaju vaš posao"

06.12.2021. 10:18 / Izvor: Akta.ba
R&S panel

Po prvi put u BiH, održat će se konferencija The Economist: Svijet u 2022. Bosna i Hercegovina.

Po prvi put u BiH, održat će se konferencija The Economist: Svijet u 2022. Bosna i Hercegovina. Konferencija će se održati u četvrtak, 09. decembra, u Parlamentarnoj skupštini BiH. Kompanija Color Media Communications će u saradnji sa Centralnom bankom BiH i uz podršku Britanske ambasade i Delegacije EU u BiH okupiti vodeće ekonomske eksperte, privrednike i nosioce najviših javnih funkciija, kao i predstavnike diplomatske zajednice u našoj državi. 

Kemal Selmanagić, generalni direktor kompanije R&S, zajedno sa višom menadžericom i konsultanticom za Srbiju, BiH i Crnu Goru, Sanjom Ribar (Ernst & Young) će učestvovati u panelu: “Trendovi nabavke koji olakšavaju vaš posao”.

Panel će obuhvatiti dva veoma važna istraživanja koja će pomoći unapređenju procesa nabavke.

Događaj će sumirati tekuću godinu i otvoriti pitanja od značaja za narednu 2022. Nakon konferencije, istraživanje će podijeliti sa svojim kupcima i poslovnom zajednicom, navode iz ove kompanije.

 
The Economist: Trendovi nabavke koji olakšavaju vaš posao

Konferencija The Economist: Svijet u 2022. Bosna i Hercegovina će se održati 09. decembra u Parlamentarnoj skupštini BiH. Kemal Selmanagic, generalni direktor naše kompanije, zajedno sa višom menadžericom i konsultanticom za Srbiju, BiH i Crnu Goru, Sanjom Ribar (Ernst & Young) će učestvovati u panelu: “Trendovi nabavke koji olakšavaju vaš posao”. Panel će obuhvatiti dva veoma važna istraživanja koja će pomoći unapređenju procesa nabavke. Kompanija Color Media Communications u saradnji sa Centralnom bankom BiH i uz podršku Britanske ambasade i Delegacije EU u BIH će okupiti vodeće ekonomske eksperte, privrednike i nosioce najviših javnih funkcija, kao i predstavnike diplomatske zajednice u našoj državi. Događaj će sumirati tekuću godinu i otvoriti pitanja od značaja za narednu 2022. Nakon konferencije, istraživanje ćemo podijeliti sa svojim kupcima i poslovnom zajednicom. 🙂

Posted by R&S Sarajevo on Thursday, December 2, 2021

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave