PRIJAVE JOŠ SUTRA

Posljednja mjesta se popunjavaju: Još tri dana do IDT 2023 konferencije

25.09.2023. 10:46 / Izvor: Akta.ba
IDT

Još tri dana IDT 2023 konferencije koja donosi revolucionarna rješenja i inovativne pristupe digitalnoj transofrmaciji.

Do početka drugog izdanja IDT konferencije koja donosi revolucionarna rješenja i inovativne pristupe digitalnoj transofrmaciji u svim industrijama, ostalo je još tri dana.

Konferencija IDT 2023 (Industrial Digital Transformation 2023) biće održana 28. septembra u hotelu Hills u Sarajevu, a pod pokroviteljstvom Ambasade Kraljevine Holandije u BiH uz partnerstvo EBRD-a. 

Kako je najavljeno, konferencija će okupiti brojne stručnjake, bh. i regionalne kompanije, te će po prvi put biti predstavljena neka od najnaprednijih IT i digitalnih rješenja koja su trenutno dostupna u svijetu.

Fantastični panelisti će produbiti pogled u svijet digitalne transformacije, te promijeniti perspektivu i inspirisati učesnike za unapređivanje performansi koje su u eri nepredvidivosti ključne za uspješne poslovne modele. 

Organizatori konferencije su kompanije Key Consulting i IDEA Software sa međunarodnim iskustvom i dugogodišnjim radom u različitim industrijama. Cilj konferencije je prije svega da spoji stručnjake i predstavnike kompanija koje su u potrazi za inovativnim rješenjima i unapređenjem internih procesa, a sve u cilju povećanja performansi i dugoročne održivosti na tržištu koje se konstantno mijenja.

"Sarajevo, naša inspiracija, naš grad i naš ponosni domaćin Industrial Digital Transformation konferencije 2023 i ove godine postaje centar inovacija i tehnološkog napretka regije. Multikulturalni faktor, gastronomija, historija, inovacije i povezanost sa regijom samo su neki od razloga zašto je Sarajevo idealno mjesto za okupljanje stručnjaka, rađanje novih ideja i postavljanje novih standarda u industriji. Ponosni smo što priču digitalne transformacije pokrećemo iz glavnog grada Bosne i Hercegovine, te se nadamo da će ova konferencija uskoro postati i regionalni brend", poručuju organizatori.

Broj mjesta je ograničen, a prijave se završavaju sutra. Stoga, osigurajte svoje prisustvo na vrijeme putem www.idt.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave