Drugi međunarodni simpozij tekstilnog inžinjerstva i modnog dizajna

09.01.2017. 10:22 / Izvor: Akta.ba
Drugi međunarodni simpozij tekstilnog inžinjerstva i modnog dizajna

Cilj Simpozija TIMOD 2017 je nastaviti kontinuitet stručnog usavršavanja nastavnika i profesora kroz stručni certificirani seminar.

Privredna/Gospodarska komora FBiH obavještava sve zainteresirane privredne subjekte da će se  od 27. do 29. januara 2017. godine na Fakultetu za tehničke studije Univerziteta u Travniku održati ''Drugi međunarodni simpozij tekstilnog inžinjerstva i modnog dizajna TImod 2017'', a koji je u organizaciji Fakulteta za tehničke studije, Univerziteta u Travniku.

Cilj Simpozija TIMOD 2017 je nastaviti kontinuitet stručnog usavršavanja nastavnika i profesora kroz stručni certificirani seminar koji će ove godine imati i posebne sadržaje praktičnog rada i prezentacije.

U cilju unapređenja trenutnog stanja u oblasti tekstilne industrije te pronalaska optimalnog rješenja problema nedostatka kvalificirane radne snage na ovogodišnjoj manifestaciji održati će se radionica na temu: '' Stručna i kvalificirana radna snaga kao osnovi preduvjet uspješnog razvoja industrije tekstila i odjeće ''.

Učesnici imaju mogućnost da svoje proizvode promovišu na TImod štandovima, kao i mogućnost učešća u programu kroz prezentaciju svoga rada uz prethodnu najavu i dogovor sa organizatorom.

Također, u toku trajanja simpozija održati će se i modna revija kroz koju će se predstaviti  kreacije i rada studenata Fakulteta za tehničke studije, kao i takmičenja srednoškolaca tekstilnih škola iz BiH.

Kontakt Timod 2017:

E-mail: info@timod.ba

Tel.: +387 30 540 876,

        +387 61 225 299

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave