Pronađite nove poslovne kontakte na B2B Software Days u Beču

21.02.2017. 10:19 / Izvor: Akta.ba
Pronađite nove poslovne kontakte na B2B Software Days u Beču

Ponuđačima softvera iz cijelog svijeta nudi se u okviru International B2B Software Days jedinstvena prilika za pronalazak novih poslovnih partnera.

Ponuđačima softvera iz cijelog svijeta nudi se u okviru manifestacije International B2B Software Days jedinstvena prilika za povećanje kruga kontakata i pronalazak novih poslovnih partnera.

4th International B2B Software Days bave se temom "The Future of Digital Business" i namijenjeni su preduzećima i I&R institucijama iz cijelog svijeta. Ova značajna priredba olakšava razmjenu znanja, omogućuje pristup obuhvatnoj ekspertizi i pomaže pri stvaranju poslovnih kontakata.

Prije podne 25. aprila 2017. keynote-speakeri tvrtki Atos, Sand Hill Angels, Red Hat i think tanka od ETH Zürich pružit će globalni pregled tehnoloških inovacija i aktualnih trendova u digitalnom poslovanju. Poslije podne su na programu bilateralni susreti između predstavnika MSP-a, industrije i istraživačkih instituta iz Europe.

Dana 26. aprila 2017. sudionici mogu predstaviti svoje EUREKA projektne ideje, pokazati svoj poslovni plan pred više od 30 austrijskih poslovnih anđela te sudjelovati na radionicama o mogućnostima financiranja i best practice akviziciji klijenata.

Interesenti se mogu već sada online registrirati i svoje želje za suradnjom predstaviti međunarodnoj publici. Svi profili za suradnju će se objaviti i intenzivno promovirati prije priredbe.

Sudjelovanje na eventu je besplatno, moli se za obvezujuću prijavu.

4. International B2B Software Days su zajednička priredba od ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj gospodarskoj komori), Austrijskog društva za poticanje istraživanja (Österreichische Forschungsförderungsgesellschaft, FFG), Privredne agencije Beč (Wirtschaftsagentur Wien) i agencije za poticaje (Austria Wirtschaftsservice) u saradnji sa Enterprise Europe Network, EUREKA i go-international inicijativom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave