Sarajevo Marketing Summit je događaj koji biznismeni ne smiju propustiti

17.10.2017. 09:31 / Izvor: Akta.ba

Bliži nam se održavanje Sarajevo Marketing Summita koji već četvrtu godinu za redom privlači veliku pažnju eksperata iz svijeta biznisa i marketinga.

Na Sarajevo Marketing Summit, koji se održava 26. oktobra 2017. godine u Hotelu Hills u Sarajevu sudjelovat će istaknuti eksperti iz poslovnog svijeta, marketinga i tržišnih komunikacija.

Bliži nam se održavanje Sarajevo Marketing Summita koji već četvrtu godinu za redom privlači veliku pažnju eksperata iz svijeta biznisa i marketinga. Na ovom prestižnom marketing događaju, koji se održava 26. oktobra 2017. godine u Hotelu Hills u Sarajevu i ove godine će sudjelovati istaknuti eksperti iz poslovnog svijeta, marketinga i tržišnih komunikacija, koji sa sobom donose još više znanja, novosti, ideja i energije. 

Tako će se na Summitu govoriti o primjerima marketing stručnjaka koji su napravili korak naprijed i uspjeli se pozicionirati na tržištima u BiH, regiji i svijetu. Što je to njima slično? Što možemo naučiti iz njihovih primjera i priča? Kakav treba biti marketing manager, da bi mogao pokrenuti kompaniju naprijed i podignuti brend na višu razinu? Kako marketar može napraviti korak dalje u svojoj karijeri? Kako stvarno koriste digitalizaciju i kako gledaju digitalni svijet? Kako kreiraju nove proizvode koji imaju uspjeh na tržištima? Kako im uspijeva na stranim tržištima s ograničenim resursima.


Praktične primjere i rezultate marketinških strategija na internacionalnim, regionalnim i lokalnim tržištima, između ostalih, prezentirat će predstavnici uglednih kompanija kao što su: Vispak, Triglav osiguranje, Mercator, Rapsody Group, Httpool, GfK.

Pored vrhunskih predavača, koji će podijeliti svoje stručno znanje i iskustvo, najavljuje se i dolazak idejnog tvorca Legolanda i najuspješnijeg globalnog direktora Lego brenda - Christian Majgaard, koji će biti Key Speaker na konferenciji.

Stoga, ne propustite priliku da se na 4. Sarajevo Marketing Summitu uvežete s preko 500 sudionika, predstavnika uspješnih bh. kompanija i regionalnih kompanija, eksperata iz marketinga i poslovnog svijeta, ali i najboljim studentima s Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. 

Više o programu, predavačima i načinu rezervacije kotizacija možete vidjeti ovdje.

Bogat program i zanimljive teme na Sarajevo Marketing Summitu

Uz bogat program i zanimljive prezentacije, učesnici Sarajevo Marketing Summitu imat će priliku razmijeniti ideje, znanje i iskustva sa stručnjacima iz oblasti biznisa, marketinga i komunikacija. 

Razgovarat ćemo o temama poput kako je Lego postao globalan i uspješan brend, kako u marketingu koristiti efikasne koncepte, koji su to novi načini istraživanja potrošača koje treba poznavati direktor marketinga, IT za poboljšanje tržišne pozicije proizvoda, kako osvojiti međunarodno tržište uz ograničene resurse… Saznati više o vrijednostima koji stoje iza uspješnih kompanija, njihovim strategijama i kampanjama.

"Sarajevo Marketing Summit prepoznat je od strane poslovne zajednice, marketing stručnjaka i medija kao važan strukovni događaj za domaću privredu i zbog toga smo veoma ponosni. Ove godine organiziramo četvrti po redu Marketing Summit i za tu priliku smo pripremili zanimljiv sadržaj i veoma inspirativne predavače", kazala je Samira Muratović, CEO agencije Altermedia, koja je u saradnji sa Akademijom Finance, organizator ovog događaja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave