ICE organizuje seminar "Building Together Italy & Bosnia Herzegovina"

14.03.2019. 09:42 / Izvor: Akta.ba
ICE organizuje seminar 'Building Together Italy & Bosnia Herzegovina'

Seminar je posvećen prezentaciji različitih mogućnosti zajedničke saradnje između italijanskih i bh. firmi u sektorima energije, okoliša i transporta.

Seminar i B2B

"BUILDING TOGETHER ITALY & BOSNIA HERZEGOVINA:

ENERGY – ENVIRONMENT and TRANSPORT"

Sarajevo, 27. mart 2019.

Hotel "Europe", 9:00 sati

 

ICE Sarajevo – Agencija za promociju u inostranstvu i internacionalizaciju italijanskih preduzeća, u saradnji sa Italijanskim nacionalnim udruženjima: inžinjerskih firmi (OICE) i elektronskih i elektroteničkih firmi (ANIE) te lokalnim partnerom Udruženje konsultanata inženjera Bosne i Hercegovine (UKI BIH), organizuje Seminar pod nazivom "Building Together Italy & Bosnia Herzegovina", koji će se održati 27. marta u Sarajevu sa početkom u 9:00 satiu Hotelu Europe.

Seminar je posvećen prezentaciji različitih mogućnosti zajedničke saradnje između italijanskih i bosanskohercegovačkih firmi u sektorima energije, okoliša i transporta.

Događaj je koncipiran tako da predviđa jutarnju sesiju(seminarialnog karaktera) tokom koje će predstavnici institucija BiH predstaviti aktivne i buduće projekte u BiH iz pomenutih sektora, nakon koje će se održati B2B susreti između BiH i italijanskih učesnika, s ciljem promicanja međunarodne razmjene iskustva.

Italijanski učesnici su značajne inžinjerske firme iz oblasti energije, transporta i okoliša i firme aktivne u elektro-energetskom sektoru, spisak i kratka prezentacija se nalaze u prilogu.

Na događaj su pozvani svi zainteresovani BiH subjekti koji će imati priliku da razgovaraju o mogućnostima saradnje sa italijanskim firmama.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete ovom događaju kao i za susret sa italijanskim firmama, prijavu pošaljite do 20. marta 2019. godine na broj telefona 033 276 560 ili e-mail adresu sarajevo@ice.it . 

Učešće je besplatno.

 

PREUZMI DOKUMENTE:
Building Together 27 mart 2019 Sarajevo - italijanske firme
Formular za prijavu

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave