Najave / DOGAĐAJI

Poziv za učešće u posjeti državno-privredne delegacije BiH Grčkoj

27.03.2018. 16:55 / Izvor: Akta.ba

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještava da će ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Mirko Šarović, u pratnji bh privrednika, službeno posjetiti Grčku, 22.05.2018. godine. U okviru službenog dijela posjete, biće organizovan i Poslovni forum sa bilateralnim sastancima bosanskohercegovačkih i grčkih privrednika.

Tim povodom Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine i Savezom preduzeća Grčke, organizuje odlazak privredne delegacije BiH u Atinu, Grčka.

Cilj posjete državno-privredne delegacije Bosne i Hercegovine Grčkoj je unapređenje ekonomskih odnosa dvije zemlje i u tom smislu predstavljanje investicionih i poslovnih prilika u BiH i direktno povezivanje privrednika dvije zemlje.

U fokusu poslovnog foruma su sljedeći sektori privrede: građevinarstvo i infrastruktura, prehrambena industrija, metaloprerađivačka industrija, namještaj i enterijeri, turizam i namjenska industrija.

Ovim putem pozivamo kompanije iz navedenih sektora privrede, ali i drugih sektora privrede, da se pridruže delegaciji i uzmu učešće na Poslovnom forumu. Zainteresovane kompanije mogu dostaviti svoje prijave najkasnije do 30. marta 2018. godine na email: ivana.knezevic@komorabih.ba ili broj faksa: 033 566 239. Kontakt osoba je Ivana Knežević (tel. 033 566 237).

PREUZMI DOKUMENT:
Prijava

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave