Najave / DOGAĐAJI

Privredna komora KS organizuje tematsku sjednicu o stanju privrede

02.06.2014. 12:38 / Izvor: eKapija.ba

Privredna komora Kantona Sarajevo organizuje proširenu tematsku sjednicu Upravnog odbora na kojoj će biti razmatrani “Stanje i problemi privrede u Kantonu Sarajevo u 2013. godini i na početku 2014. godine”.

Sjednica će se održati u četvrtak, 05. juna 2014. godine, sa početkom u 12,00 sati u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo (Ul. La Benevolencija 8/5).

Cilj izrade predmetne analize i organiziranja tematske rasprave jeste da se, na osnovu prezentiranih podataka, što realnije ocijeni stanje u kojem se nalazi privreda Kantona Sarajevo i šire, kako bi se donijele adekvatne mjere na ublažavanju posljedica i otklanjanju problema u poslovanju izazvanih, između ostalog i ekonomskom krizom, političkom nestabilnošću, kao i katastrofalnim elementarnim nepogodama koje su zadesile BiH.

Na sjednicu su, pored članova Upravnog odbora, pozvani i predstavnici resornih ministarstava u Vladi Federacije BiH i Kantona Sarajevo, predstavnici Gradske uprave Grada Sarajeva, općina, zatim članovi Skupštine Komore i Nadzornog odbora, jedan broj privrednih subjekata iz Kantona Sarajevo, kao i predstavnici drugih relevantnih institucija.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave