Otvaranje Business Garden Gradiška

22.11.2011. 10:39 / Izvor: eKapija.ba
Otvaranje Business Garden Gradiška

Agencija za lokalni razvoj Gradiška (ALORG) realizuje projekat Business Garden Gradiška čije će se otvaranje održati u četvrtak 24.11.2011. u Gradišci u prostorijama Business Garden Gradiška (ul. Vidovdanska 7, 3 sprat), sa početkom u 12:30 časova.

Poslovni vrt Gradiška je zajednički projekat Agencije za lokalni razvoj Gradiška, Inovacionog centra Banja Luka i Athene Prosjektledelse AS iz Noveške, čiji su partneri Opština Gradiška i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Kako navode iz ALORG-a Business Garden Gradiška se uspostavlja sa ciljem da podstakne razvoj i unaprijeđenje privrede koja doprinosi ekonomskom rastu generisanom putem naprednih poslovnih rješenja, visoko kvalifikovane i motivisane radne snage sa povećanom sposobnošću za unaprijeđenje najznačajnijih sektora na području opštine Gradiška, poljoprivrede, drvne industrije, turizma i ekologije.

Business Garden smišljen je tako da obezbjeđuje smještaj preduzeća u svom prostoru, pruža usluge profesionalne poslovne podrške sa naglaskom na razvoj preduzeća i poslovno savjetovanje, profesionalno usavršavanje kompanija i pojedinaca kroz edukacije, umrežavanje i internacionalizaciju poslovanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave