Seminar "Sljedivost 2012" sa primjenom u prehrambenoj industriji, Sarajevo, 13.09.2012.

04.09.2012. 08:14 / Izvor: eKapija.ba
Seminar 'Sljedivost 2012' sa primjenom u prehrambenoj industriji, Sarajevo, 13.09.2012.

Poslovni seminar "Sljedivost 2012", koji će se u organizaciji održati u četvrtak, 13.09.2012. u 9h u Crvenom salonu Hotela Radon Plaza u Sarajevu, predstavlja priliku da upoznate povezanost glavnih segmenata poslovanja svake moderne firme današnjice u oblasti proizvodnje i prerade hrane: upravljanje proizvodnjom, dokumentacijom, lancem nabave, implementacijom sljedivosti i upravljanje skladišnim poslovanjem, procedurama i procesima u proizvodnji hrane, vaganjem i označavanjem proizvoda.

U saradnji da renomiranom belgijskom kompanijom FOOD IT SOLUTIONS Špica Systems d.o.o.predstaviće kompletno rješenje ove problematike na primjeru mesne proizvodne i prerađivačke industrije. Jedinstvenost ovakvog rješenja se ogleda u tome da se sljedivost dobija na potpuno automatizovan način, poštivajući procedure u proizvodnji.

Gosti iz akademskog okruženja, renomirani profesori sa tuzlanskog i sarajevskog Poljoprivrednog faktulteta će predstaviti vrlo interesantne teme vezane za sljedivost proizvoda: standarde, zakone, dobre prakse, ali i opasnosti u proizvodnji hrane.

Rješenje koje predstavljaju je namijenjeno i primjenjivo za:

  • mesnu industriju
  • klaonice (sve vrste)
  • pekarsku industriju
  • mljekarsku industriju
  • industriju voća i povrća
  • riblju industriju
  • distributivne kompanije

Na seminaru će biti predstavljen način na koji se projekti implementacije sljedivosti mogu sufinancirati korištenjem bespovratnih sredstava jednog od fondova Europske banke za obnovu i razvoj.

Prijave šaljite na:

E-mail: spica@bih.net.ba

Telefon/fax: 033 765 285

Kotizacija je besplatna.

Više informacija u prilogukliknite za PDF fajl

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave