Domaći privrednici na 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

13.05.2016. 09:36 / Izvor: Akta.ba
Domaći privrednici na 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Broj izlagača i posjetilaca, promocija proizvoda i usluga iz 60 zemalja svijeta, kao i ostvareni poslovni rezultati, doprinose da se Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu nalazi među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi.

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH, organizuje zajedničkih nastup domaćih privrednika na 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji će biti održan od 14. do 20. maja 2016. godine.

Na štandu površine 120 metara kvadratnih, osam privrednih društava (Vitinka Kozluk, Metropolis Zvornik, Brass komerc Banja Luka, Herceg med Trebinje, HI Destilacija Teslić, Milkos Sarajevo, Oprema OMO Mostar i Opština Orašje) predstaviće se samostalno, dok će Komora predstaviti putem kataloga i eskponata više od 20 kompanija.

Privredna komora Srbije, 16. maja, organizovaće bilateralne susrete privrednika u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN), a jedan od suorganizatora ovog događaja je i Privredna komora Republike Srpske.
Osim toga, za vrijeme trajanja sajma biće organizovane brojne konferencije, stručni skupovi i prezentacije.

Međunarodni poljoprivredni sajam iz godine u godinu potvrđuje reputaciju jednog od najvažnijih poslovnih događaja u oblasti agrara Zapadnog Balkana. Broj izlagača i posjetilaca, promocija proizvoda i usluga iz 60 zemalja svijeta, kao i ostvareni poslovni rezultati, doprinose da se Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu nalazi među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave