Licencirano školovanje za EOQ Quality Manager

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Licencirano školovanje za EOQ Quality Manager

EOQ je osnovan 1956. godine i njegovo članstvo se danas sastoji od 34 nacionalne Europske organizacije za kvalitetu, kao i institucija, tvrtki i individualaca iz cijeloga svijeta.

14.05.2019. 12:14 / Izvor: Akta.ba

LICENCIRANO ŠKOLOVANJE ZA EOQ Quality Manager

EOQ je skraćen naziv za Europsku organizaciju za kvalitetu. EOQ je osnovan 1956. godine i njegovo članstvo se danas sastoji od 34 nacionalne Europske organizacije za kvalitetu, kao i institucija, tvrtki i individualaca iz cijeloga svijeta. Europska organizacija za kvalitetu je nezavisna i neprofitna organizacija i njezin rad se temelji na Belgijskom zakonu. Prepoznata je u Europskoj uniji i šire kao interdisciplinarna organizacija koja teži učinkovitom unapređenju u području upravljanja kvalitetom, a djeluje kao koordinacijsko tijelo i katalizator svojih punopravnih clanica. www.eoq.org

CILJ ŠKOLOVANJA ZA EOQ MENADŽERA KVALITETE

Osposobiti polaznika prema zahtjevima EOQ harmonizirane sheme za pripremu i uspostavu sustava kvalitete, prema normi ISO 9001 te upravljanje sustavom, provjera sustava i provođenje mjera poboljšanja sustava kvalitete u organizacijama svih veličina i vrsta.

NAČIN RADA

Tečajevi se realiziraju u grupi od najviše 28 sudionika. Koriste se suvremene metode učenja i rada s odraslima. Tijekom trajanja tečajeva sudionici se uvježbavaju u tehnikama samostalnog i timskog rada, upoznaju vještine rukovođenja timom i tehniku prezentacije. Po završetku svakog tečaja dobiva se uvjerenje o usavršavanju od strane Oskara, a nakon uspješno položenog cjelokupnog ispita izdaje se certifikat Menadžer kvalitete (Oskar Edukos i međunarodni certifikat od strane Europske organizacije za kvalitetu te pripadajuća EOQ iskaznica).

PREDUVJETI ZA UPIS NA ŠKOLOVANJE

Visoka ili viša stručna sprema (dokazuje se kopijom diplome), te potvrda o minimalno 4 godine radnog iskustva od toga 2 godine iskustva u području upravljanja kvalitetom (dokazuje se ovjerenom potvrdom od tvrtke). Ili Srednja stručna sprema (dokazuje se kopijom svjedodžbe), te potvrda o minimalno 8 godina radnog iskustva od toga 4 godine iskustva u području upravljanja kvalitetom (dokazuje se ovjerenom potvrdom od tvrtke).

 

ŠKOLOVANJE U UKUPNOM TRAJANJU OD 160 NASTAVNIH SATI OBUHVACA SLJEDEĆE TEMATSKE CJELINE:

1 modul – Procesno orijentirani sustav upravljanja kvalitetom i interni audit /03.-06.06.2019.

2 modul – Primjena sustava za upravljanje kvalitetom / 01.-04.07.2019.

3 modul – Tehnike, alati, mjerenja i metode za donošenje odluka/ 17.-18.07. 2019.

4 modul – TQM – poboljšanja u upravljanju procesom / 26.-30.08.2019.

ISPIT   –  05.09.2019.

Napomena: Program školovanja možete dobiti prema zahtjevu.

 

MJESTO ODRŽAVANJA ŠKOLOVANJA I ISPITA: HOTEL HOLLYWOOD, Sarajevo

CIJENA MEDUNARODNOG ŠKOLOVANJA ZA EOQ Quality Manager i ispit iznosi: 2.000,00 KM + PDV

DODATNI POPUSTI ZA NAVEDENO ŠKOLOVANJE

  • 10% popusta koja na navedeno školovanje pošalje 2-3 osobe
  • 5% popusta organizacije koje su koristile usluge Agencije FMC, Oskar Qualty
  • IN HOUSE ŠKOLOVANJA se posebno dogovaraju sa naručiteljem školovanja

 

KOTIZACIJA ZA ŠKOLOVANJE uplaćuje se unaprijed na račun:

Agencija FMC, SPARKASSE BANK 1994990044528836; IBAN BA39

Oskar Edukos,Ustanova za certificiranje osoblja povodom 25.godišnjice pružanja usluga ispitivanja iz područja harmonizirane sheme Europske organizacije za kvalitet sponzorira BIH područje u visini 70% tržišne cijene međunarodnih školovanja i izdavanja međunarodnih priznatih certifikata.

PREUZMI DOKUMENT:
Prijava

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave