Besplatna radionica digitalnog marketinga na IUS-u

27.11.2019. 08:46 / Izvor: Akta.ba
Besplatna radionica digitalnog marketinga na IUS-u

Organizator radionice je IUS Life centar za cjeloživotno učenje u saradnji sa agencijom Webmajstor.ba.

Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS) će 7. decembra biti domaćin radionice posvećene digitalnom marketingu, i tom prilikom će ugostiti istaknute stručnjake u ovoj oblasti, koji će sa prisutnima podijeliti korisne savjete i iskustva iz svog poslovanja.

Organizator radionice je IUS Life centar za cjeloživotno učenje u saradnji sa agencijom Webmajstor.ba.

Pročitajte ko su predavači, šta sve možete naučiti i prijavite se putem ovog linka.

Radionica će iz perspektive digitalnog marketinga pružiti ključne odgovore neophodne savremenim biznisima, ali i svim drugim vidovima poslovanja i komuniciranja sa ciljnom grupom. Učesnici će u okviru potpuno besplatnog učešća imati priliku da bliže upoznaju trendove, alate i tehnike savremene marketinške scene, i to od onih koji su na njoj već decenijski prisutni.

O digitalnom marketingu iz prve ruke - predavači i program

Predavači na radionici su Dušan Pilipović i Miloš Milovanović, istaknuti stručnjaci u oblasti digitalnog marketinga i web razvoja, iz beogradske agencije za digitalni marketing Avokado.

Na bazi konkretnih primjera iz prakse, predavači će govoriti o važnosti prisustva biznisa na internetu, uz korisne savjete, ideje i alate koji unaprijeđuju taj nastup.

Govoriće se i o načinima mjerenja ostvarenih rezultata, jer suština digitalnog marketinga upravo leži u mogućnosti da kroz ostvarene konverzije - bilo da su to posjete, prodaja ili neki drugi vid konvertovanja - direktno unapredite vaše poslovanje ili poslovanje svoje kompanije.

Na ovoj radionici ćete se upoznati i sa osnovama i važnosti SEO - optimizacije za pretraživače, a ujedno ćete saznati zašto su Google Ads kampanje moćno sredstvo oglašavanja, i kako su Social Media i Email marketing postali važan oslonac digitalnog nastupa.

Ko može da učestvuje i kako se prijaviti?

Digitalni marketing više nije pitanje izbora, nego realna potreba u uslovima pokretanja i razvijanja biznisa. O tome svjedoče sve uspješne kompanije čije se poslovanje u najvećoj mjeri odvija kroz različite kanale digitalnog marketinga, o čemu bi trebalo da se informišete ako sebe vidite u nekoj od njih.

Prijave na radionicu su potpuno besplatne, i otvorene su za mlade od 18 do 28 godina, koji žele da unaprijede svoje znanje iz digitalnog marketinga i tako povećaju svoje šanse za zaposlenje ili pokretnje ličnog biznisa. Požurite sa prijavom, jer broj mjesta je ograničen.

Radionica će se održati u velikom amfiteatru u zgradi A.

Registracija ucesnika: 9:30-10:00

Početak radionice: 10:00

Možete se prijaviti popunjavanjem kontakt forme na zvaničnom sajtu Internacionalnog univerziteta u Sarajevu.

Organizator radionice IUS vas ohrabruje da se prijavite i učite od najboljih, a za učesnike su obezbijeđeni ketering, piće i izuzetno kvalitetan program čija ćete iskustva moći da primjenite i u praksi!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave