Webinar: SecureX – The Power of Integration

06.11.2020. 14:41 / Izvor: Akta.ba
Webinar: SecureX – The Power of Integration

Za mnoge organizacije i kompanije, informacije su važna imovina, te je njihova zaštita presudna.

Za mnoge organizacije i kompanije, informacije su važna imovina, te je njihova zaštita presudna. Kako okruženje postaje sve više međusobno povezano, informacije bivaju izložene širokom spektru rizika. Upravo, informacijska sigurnost postaje ključna pri poslovanju, a njeno održavanje sve veći izazov. Vrijeme je da se sigurnost iznova zamisli i radikalno pojednostavi. Cisco SecureX u potpunosti mijenja korisničko iskustvo i rješava složenost.

SecureX povezuje širinu integriranog sigurnosnog portfolija kompanije Cisco i cijelu Vašu sigurnosnu infrastrukturu za dosljedno iskustvo koje objedinjuje vidljivost, omogućava automatizaciju i jača Vašu sigurnost na mreži, krajnjoj tački, oblaku i aplikacijama. Rezultat je pojednostavljena sigurnost, ugrađena u rješenja koja već imate.

SecureX – The Power of Integration webinar će Vam pružiti više informacija o ovoj temi.

Predavač je Dragan Novaković, Cisco Security Technical Solutions Architect. Pridružite se 13. novembra u 10:00 putem Webex aplikacije. 

Sudjelovanje na webinarima je besplatno za članove AmCham-a. Sve što je potrebno je da se registujete ovdje nakon čega ćete dobiti poveznicu za pristup događanju.

Nadolazeći webinari bit će objavljeni na AmCham BiH web stranici. 

Ukoliko se želite prijaviti kao predavač za određenu temu u sklopu serije webinara kontaktirajte nas na amcham@amcham.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave