B4B besplatni webinar za cijelu poslovnu zajednicu o direktnim porezima

09.02.2021. 09:30 / Izvor: Akta.ba
B4B besplatni webinar za cijelu poslovnu zajednicu o direktnim porezima

Bliži se krajnji rok za podnošenje završnih izvještaja za 2020. godinu.

Bliži se krajnji rok za podnošenje završnih izvještaja za 2020. godinu.

Ne propustite webinar u kom se B4B osvrće na nove zakonske odredbe i računovodstvene standarde, a eksperti će dati mnoštvo korisnih savjeta vezanih za podnošenje godišnjih izvještaja različitih vrsta.

"Ovaj put pričamo o godišnjim izvještajima za 2020. i direktnim porezima kroz prizmu izmjena Zakona i standarda. Nadamo se da ćete i na ovom webinaru biti sa nama, a mi ćemo dati sve od sebe da zadržimo visok standard usluge na koji smo navikli naše korisnike. Pozivamo Vas da se prijavite i saznate odgovore na pitanja koja imate. S obzirom da smo imali veliki broj vaših zahtjeva u kojima ste nas pitali da li možemo da odobrimo popust ili da omogućimo učešće na webinaru uz odgođenu uplatu kotizacije, želimo da vas obavijestimo sljedeće. Kompanija B4B će uvijek stati uz svoje partnere i dati svoju podršku u trenucima kada smo svi pogođeni efektima pandemije korona virusa. U skladu s tim, želimo da vas obavijestimo da će webinar o direktnim porezima biti apsolutno besplatan, samo je potrebno da izvršite registraciju jer je broj mjesta ograničen na 250. Nismo dugo razmišljali o donošenju ove odluke, jer smo se vodili našim glavnim principima u poslovanju kao i našim motom da je B4B "Od biznisa za biznis", poručuju organizatori.

Također, napominju svim partnerima koji su već uplatili kotizaciju, da će im sve uplate biti vraćene na račun u roku od 72 sata.

U nastavku kratko o temama webinara.

REZERVIŠITE VAŠE MJESTO ŠTO PRIJE, JER JE BROJ PRIJAVA NA WEBINAR OGRANIČEN NA 250

OVAJ WEBINAR JE BESPLATAN UZ OBAVEZNU REGISTRACIJU  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave