Brzi kurs excela - upis u toku!

25.10.2021. 11:46 / Izvor: Akta.ba
Excel

U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad savladajte Excel tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe.

Već neko vrijeme želite naučiti koristiti Excel, zbog posla ili fakulteta, ali vam se rad u Excelu čini komplikovanim i odbojnim? Niste bili motivirani da ranije upišete kurseve Excela jer su trajali po nekoliko mjeseci? Nahlin brzi kurs Excela je namijenjen upravo vama!

U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad savladajte Excel tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe. Kurs će ići od početničkog nivoa, ali će biti obrađene ne samo osnovne nego i neke napredne funkcionalnosti Excela, fokusirajući se na najčešće potrebne vještine u radu s Excelom.

Kurs će vas osposobiti da:

  • samostalno koristite Excel radno okruženje, shvatate ulogu radnih knjiga i listova, razumijete ponuđene funkcionalnosti, krećete se kroz dokument, lako unosite podatke i manipulišete njima, te ih spašavate i štampate na za vas najpraktičniji način;
  • koristite Excel za proračune i izradu grafika na osnovu podataka i izradu baza podataka (klijenta, proizvoda, itd.) koje možete lako filtrirati i sortirati prema željenom kriteriju;
  • podatke predstavljate na željeni način, formatirate ih i činite estetski dopadljivim, te kreirate svoje šablone koje možete ponovo koristiti.

PRIJAVI SE

Kurs počinje 31. oktobra i traje do 1. decembra  2021, a održavat će se u prostorijama CEI Nahla, Sarajevo (Džemala Bijedića 122)

Termin održavanja nastave: srijedom i nedjeljom, 18.30 – 20.00

Cijena kursa je 70 KM*. *U cijenu je uračunat PDV.

Instruktorica: Nejra Pinjo-Osmanlić, magistrica elektrotehnike

Prijave: putem PRIJAVNOG FORMULARA. Uplatu možete izvršiti do popune mjesta. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@nahla.ba.

Detaljne upute o pravilima vezanim za pohađanje naših IT kurseva pogledajte OVDJE.

Požurite, broj mjesta je ograničen!

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave