Logosoft Edukacije

Radionica - Windows 10/11 Administracija napredni nivo

16.02.2023. 13:03 / Izvor: Akta.ba
Windows 10

Ova radionica u trajanju od 5 dana je namijenjena IT profesionalcima koji implementiraju, upravljaju i održavaju radne stanice, uređaje i aplikacije u srednjim, velikim i enterprise kompanijama.

Naredni kurs u Logosoft Edukaciji je radionica Windows 10/11 Administracija napredni nivo, koji je na programu uživo u učionici u Logosoft Edukaciji, na adresi Grbavička 4, 71 000 Sarajevo. Rezervišite svoje mjesto najkasnije do 24.03.2023. do 15:00 slanjem e-maila na edukacija@logosoft.ba.

 

Radionica: Windows 10 Administracija Početni Nivo

Datum: 27.03.2023.

Cijena: 800,00 KM + PDV

Trajanje kursa:  5 dana, u vremenu od 09:00 do 16:00h

 

SPECIJALNA POGODNOST: Za kompanije koje prijave tri i više uposlenika odobravamo ukupni popust od 10% (popusti se ne zbrajaju).

NAPOMENA: U cijenu je uključena Logosoft diploma za prisustvo kursu.

 

Opis kursa

Ova radionica u trajanju od 5 dana je namijenjena IT profesionalcima koji implementiraju, upravljaju i održavaju radne stanice, uređaje i aplikacije u srednjim, velikim i enterprise kompanijama. Namijenjena je osobama koje se trenutno bave desktop podrškom i žele da unaprijede svoja znanja do pozicije Enterprise Desktop Administrator. Ako već obavljate funkciju Enterprise Desktop Administratora, ova radionica će vas upoznati s alatima poput Windows Assessment and Deployment Kit (Windows ADK), kao i Microsoft Deployment Toolkit (MDT), a koji mogu biti vrlo korisna podrška prilikom procjene trenutnog stanja, operativnog sistema, kao i prilikom implementacije aplikacija. Polaznici će naučiti kako da planiraju implementaciju Windows 10/11 i kako da je naprave unutar velikih kompanija. Pored navedenog, polaznici će naučiti kako da upravljaju s Windows 10/11 instalacijama nakon implementacije da bi osigurali sigurnost identiteta i pristupa podacima koristeći tehnologije poput User Experience Virtualization (UE-V), Group Policy, Work Folders i Client Hyper-V. Takođe, upoznat će se sa Microsoft Azure Active Directory (Azure AD) u cilju podrške različitih tipova uređaja i rješenja za upravljanje podacima.

 

Profil polaznika radionice

Radionica je namijenjena IT profesionalcima koji su zainteresirani da se specijaliziraju u oblasti implementacije Windows 10/11 s aspekta desktopa i aplikacija, kao i u upravljanju cloud-baziranih aplikacija i podatkovnih okruženja za velike i srednje kompanije. Ovi polaznici obično rade sa mrežama koje su konfigurisane kao Windows Server domensko okruženje s upravljanim pristupom na internet i cloud usluge.

Više informacija o kursu...

 

Logosoft Edukacija

Grbavička 4, 71 000 Sarajevo
Tel: +387 33 931 997
Fax: +387 33 931 998
email: edukacija@logosoft.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave