Kurs Agilno upravljanje projektima

17.08.2023. 11:02 / Izvor: Akta.ba
Jasna Pleho

"Kako povećati uspješnost poslovanja?" pitanje je s kojim se susreću svi u poslovnom svijetu, a jedan od odgovora leži u primjeni agilne metodologije pri upravljanju projektima.

"Kako povećati uspješnost poslovanja?" pitanje je s kojim se susreću svi u poslovnom svijetu, a jedan od odgovora leži u primjeni agilne metodologije pri upravljanju projektima.

Kroz program kursa Agilno upravljanje projektima, polaznici će odslušati zanimljiva predavanja i učestvovati u interaktivnim vježbama, te na taj način steći odgovarajuća znanja koja će moći uspješno primijeniti u praksi. Cilj kursa je da polaznici nauče kako planirati i organizirati korake u poslovnom procesu, kojima će smanjiti mogućnost za neuspjeh i poboljšati krajnje rezultate projekta.

Pohađanjem kursa polaznik stječe potvrdu o 21 odslušanom času, koji su uslov za prijavu polaganja ispita za sticanje zvanja Agile Certified Practitioner (ACP-PMI).  U toku kursa polaznici će sa predavačem detaljno proći kroz primjere iz prakse, kako bi jednostavnije i sveobuhvatnije usvojili kompleksan proces vođenja projekata.

Kurs je pripremljen tako da uvede polaznike u sve glavne oblasti upravljanja projektima po agilnoj metodologiji, a detaljnije informacije i prijavu možete pronaći ovdje.

academy

 

O PREDAVAČICI:

Jasna Pleho radi u IT industriji više od 20 godina. Profesionalni razvojni put je prošla od pozicija kao što su sistem administrator, DB administrator, web dizajner, IT manager i manager. Posljednjih 10 godina se bavi projektnim menadžmentom na različitim IT projektima. Trenutno radi na poziciji Voditelja projekata u firmi Endava i certificirani je projekt menadžer sa svjetski priznatim PMP certifikatom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave