Kalendarski kraj ljeta

ACADEMY387: Ponuda kurseva u septembru!

19.09.2023. 14:19 / Izvor: Akta.ba
ACADEMY387

Specijalna ponuda kurseva u septembru u ACADEMY387.

Koliko god vam je žao što brojimo sitno do službenog, kalendarskog kraja ljeta, imajte jedno na umu - svaki kraj je neki novi početak. Neka zato početak ove jeseni označi i novo poglavlje za vas - skratite svoju listu to-do stvari koja tako dugo stoji netaknuta tako što ćete već danas izdvojiti vrijeme za sebe i svoj rast i obogatite set svojih vještina!

Donosimo vam specijalnu ponudu kurseva u septembru u ACADEMY387:

Kurs QA Manual Testing – namijenjen svima koji svoju karijeru žele započeti ili usmjeriti ka IT industriji. Razlog iz kojeg ste više puta čuli za ovo zanimanje i zašto važi za jedno od najpopularnijih zanimanja trenutno je to što se njime mogu baviti osobe koje ne poznaju programiranje, koje programiranje niti ne zanima, a koje čak nemaju ni prethodnog iskustva. Na ovom kursu možete savladati osnovna znanja iz oblasti manualnog testiranja i steći potrebne vještine za QA testera, koje ćete moći primijeniti i nadograditi u svom budućem radnom okruženju.

Kurs se odvija ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom u terminu od 17:30h do 19:30h.

Kurs AutoCAD - Core Concepts - koncipiran je kao fundamentalni kurs za polaznike sa tehničkom pozadinom, odnosno iskustvom (studenti, tehničari, inžinjeri). U toku kursa polaznicima se zadaje projektni zadatak, koji je individualno prilagođen svim polaznicima uzimajući u obzir njihovu tehničku pozadinu i razloge pohađanja kursa. Kurs se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a nakon završetka polaznici su osposobljeni za samostalnu izradu tehničkih crteža iz svoje uže oblasti. Kurs traje ukupno 28h (7 sedmica) i odvija se u našim prostorijama, utorkom i četvrtkom, u terminu od 19:30 do 21:30h.

Kurs Osnove grafičkog dizajna – kreiran je za sve oni koji nemaju iskustva u grafičkom dizajnu, a žele uploviti u vode ove dinamične oblasti. Pored upoznavanja s teorijom, polaznicima će biti dodijeljen projektni zadatak, koji je potrebno završiti i prezentovati za uspješno okončanje kursa. Upoznajte se sa teorijom grafičkog dizajna, psihologijom boja, načelima kreiranja vizuelnog identiteta i naučite raditi u profesionalnim alatima iz Adobe kolekcije! Kurs se odvija u našim prostorijama, utorkom i četvrtkom, u terminu od 17:30 do 19:30h, a traje ukupno 6 sedmica.

Kurs Statistička obrada podataka u SPSS-u - osnovni nivo - organizovan je kroz niz praktičnih vježbi i primjera sa kojima ćete se sresti u budućem radu. Uz znanja stečena na ovom kursu naučit ćete izraditi nacrt istraživanja, kreirati bazu podataka u SPSS programu, testirati hipoteze adekvatnim statističkim tehnikama… Kurs će vas također naučiti vještinama koje svaku osobu čine poželjnim kandidatom u različitim industrijama. Kursu možete prisustvovati u našim prostorijama ili online, četvrtkom i petkom, u terminu od 19:30 do 21:30h, a traje ukupno 4 sedmice.

Više informacija o svakom kursu možete pronaći na web stranici: https://academy387.com/, putem koje možete izvršiti i prijavu. Također nas možete kontaktirati putem e-maila: contact@academy387.com ili broja telefona 033/941-261.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave