Besplatna certificirana obuka

Steknite vještine za bolje plaćan posao

07.11.2023. 14:09 / Izvor: Akta.ba
undp

U saradnji sa UNDP BusinessAcademy vas poziva da putem napredne i dinamične obuke upoznate svijet digitalnog marketinga i oglašavanja.

U saradnji sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija (UNDP) BusinessAcademy vas poziva da putem napredne i dinamične obuke upoznate svijet digitalnog marketinga i oglašavanja.Obuka je namjenjena svim mladim ljudima koji žele da promjene svoju karijeru, prošire već postojeće znanje ili nauče nešto potpuno novo.

Saznajte više »

Besplatna certificirana obuka

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) kojeg finansira Evropska unija (EU) a sprovodi UNDP u Bosni i Hercegovini, organizuje certificiranu obuku koja imaj za cilj unaprijediti vještine mladih u skladu sa potrebama tržišta i omogućiti im veću konkurentnost na tržištu rada.

Program obuke je osmišljen tako da polaznike pripremi za moderne marketinške vještine iz oblasti Advertising Marketing i Media Strategist. Steknite znanja o kreiranju marketinških strategija, digitalnom marketingu, društvenim mrežama, SWOT analizi, promociji i sl. 

Obuka je besplatna, a sa prijavljenim kandidatima će se obaviti intervju. Primljeni kandidati/kinje će dobiti obavještenje putem emaila.

Pravo učešća

Učešće u obukama mogu ostvariti mlade osobe uzrasta od 18 do 35 godina u ispod navedenim kategorijama. Prednost u svakoj od kategorija će imati osobe sa invaliditetom.

·  prebivalište na području jedne od 13 partnerskih gradova/općina/opština ReLOaD2 projekta: Bihać, Centar Sarajevo, Gacko, Goražde, Grad Istočno Sarajevo, Gradiška, Mostar, Novo Sarajevo, Prijedor, Prozor-Rama, Rudo, Ugljevik i Vitez (potvrda o prebivalištu),

·  nezaposlene mlade osobe (dokaz: potvrda sa evidencija Zavoda / Uvjerenje porezne uprave o doprinosima),

·  studenti/ice završnih godina prvog i drugog ciklusa studija (potvrda o studiranju),

·  zaposlene mlade osobe (uz uslov za redovno prisustvo na obukama).

Obuka će trajati šest mjeseci, počevši od novembra mjeseca i odvijaće se online ili uživo za učesnike iz Općina Centar Sarajevo i Novo Sarajevo i Grada Istočno Sarajevo.

Način prijave

Pozivamo vas da se prijavite putem online formulara u nastavku. Za prijavu je neophodno napisati nekoliko rečenica o motivaciji za prijavu i učešće na obuci.

Prijavite se »

VAŽNO: Ovaj poziv ostaje otvoren do 10. novembra 2023. do 15:00h.

U ovu besplatnu obuku uključeno je i polaganje za međunarodnu ICM (The Institute of Commercial Management) certifikaciju, zato iskoristite ovu priliku da započnete ili usavršite menadžersku karijeru i steknete certifikovano znanje.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti mejlom na adresu: office@biznis-akademija.com ili organizatorima na registry.ba@undp.org.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave