Dan otvorenih vrata za poljoprivrednike u Šamcu

12.02.2014. 10:01 / Izvor: eKapija.ba
Dan otvorenih vrata za poljoprivrednike u Šamcu

Opština Šamac organizuje susret poljoprivrednih proizvođača sa predstavnicima sjemenskih i hemijskih kuća iz oblasti poljoprivrede.

Opština Šamac organizuje susret poljoprivrednih proizvođača sa predstavnicima sjemenskih i hemijskih kuća iz oblasti poljoprivrede kao i predstavnika Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske – resor za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi i Odjeljenja za privredu Opštine Šamac.

Susret će biti organizovan u srijedu 12.02.2014. godine. u hotelu „PLAŽA“ u Šamcu, u maloj sali hotela u vremenu od 10 do 14 časova.

 Na ovom susretu učešće će uzeti sljedeći subjekti : Ministarstvo poljoprivrede, šumarstvo i vodoprivredu Republike Srpske – resor za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi; Odjeljenje za privredu Opštine Šamac;  Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad- Srbija; Institut za kukuruz Zemun Polje- Srbija; Syngenta Agro d.o.o.  predstavništvo za BiH; Agropex d.o.o. Obudovac- generalni distributer AS hibrida; Novoprom Modriča - generalni distributer BASF Chemical Company, proizvođač i distributer mineralnih đubriva i dr.; Golić Trade Gradiška – generalni distributer „LG“ hibrida, Bayer Crop Science, Galenika-fitofarmacija , Yara mineralnih đubriva i dr.

Svaka od ovih kuća će na ovoj manifestaciji predstaviti svoj program za poljoprivrednu sezonu 2014., tako da će poljoprivredni proizvođači na jednom mjestu moći da se upoznaju sa uslovima proizvodnje i proizvodima za nastupajuću sezonu. Namjera nam je da ovu manifestaciju proširimo i na druge proizvođače sjemenskih roba, pesticida i mineralnih đubriva kao i poljoprivredne mehanizacije, stočne hrane i dr., ističu iz Opštine Šamac.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave