Seminar o GS1 standardima 28. maja u Sarajevu

16.05.2014. 09:15 / Izvor: eKapija.ba
Seminar o GS1 standardima 28. maja u Sarajevu

Udruženje GS1 organizira seminar GS1 Standardi - put u moderni lanac snabdijevanja i efikasno upravljanje ambalažnim otpadom, koji će se održati u srijedu, 28. maja 2014. godine u Sarajevu,

Udruženje GS1 organizira seminar GS1 Standardi - put u moderni lanac snabdijevanja i efikasno upravljanje ambalažnim otpadom, koji će se održati u srijedu, 28. maja 2014. godine u Sarajevu, u Poslovnom centru UNITIC, Fra Anđela Zvizdovića 1, sa početkom u 11:00 sati.

Cilj seminara “GS1 Standardi – put u moderni lanac snabdijevanja i efikasno upravljanje ambalažnim otpadom” je upoznavanje učesnika o globalnom  sistemu standarda GS1, sektorima u kojima se GS1 standardi primjenjuju i primjeri njihove uspješne primjene u poslovanju.

Na seminaru će biti predstavljen način upotrebe GS1 standarda u oblasti upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom, kao i zakonodavni okviri EU kojima se reguliše ta oblast. U sklopu posebne teme će biti predstavljena uspješna iskustva i rješenja u primjeni GS1 standarda u transportu i logistici, za poslovne subjekte koji svoja jedinična i transportna pakovanja, pored bar koda GS1-13, označavaju i bar kodom GS1-128 na logističkoj naljepnici i koji sudjeluju u lancu snabdijevanja u bilo kojem njegovom dijelu.

Predavači na Seminaru su:

- Katalin Kecskés, GS1 Hungary, Corporate Relations Manager  i

- Belinda Berthauer, GS1 Netherlands, Customer Support.

Prisustvo seminaru je besplatno za sve članice Udruženja GS1.

Važna je napomena da nije ograničen broj učesnika  na seminaru.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave