Poludnevna edukacija u Sarajevu: Mentalne mape u poslovanju

27.01.2015. 08:41 / Izvor: eKapija.ba
Poludnevna edukacija u Sarajevu: Mentalne mape u poslovanju

Cilj ove poludnevne specijalističke radionice je poticanje kreativnosti, stvaralaštva, inovativnosti te slobode izražavanja mišljenja te upoznavanje s mentalnim mapama, njihovom primjenom i izradom.

Poslovna učinkovitost d.o.o. Zagreb organizira poludnevnu edukaciju "Mentalne mape u poslovanju" u Sarajevu u trajanju od 09:00 do 13:00 sati.

Datum održavanja: 06. veljača 2015

Opis:
Čini li Vam se da ste kao dijete bili kreativniji no što ste danas kao odrastao čovjek? Želite li u ugodnoj atmosferi „probuditi“ svoju kreativnost – potencijal s kojim se rađa svaki pojedinac? Činjenica je da se poslovni svijet pri donošenju ispravnih odluka i kvalitetnih rješenja sve više koristi tehnikama za poticanje kreativnosti. Isto tako, poslodavci sve više prepoznaju potrebu za stvaranjem poticajnog, ugodnog i kreativnog okruženja u kojemu će zaposlenici svojim znanjem, idejama i iskustvom – bez straha od neželjenih posljedica – pridonositi cjelokupnome rastu i razvoju poduzeća. Poduzeća koja svoj rad temelje isključivo na znanju zaposlenika, koja zahtijevaju sustavno povezivanje činjenica i obradu informacija, upravo pomoću mentalnih mapa mogu ostvariti sve zadane planove i ciljeve.

Ciljevi:
Cilj ove poludnevne specijalističke radionice je poticanje kreativnosti, stvaralaštva, inovativnosti te slobode izražavanja mišljenja te upoznavanje s mentalnim mapama, njihovom primjenom i izradom prema osmišljenim praktičnim grupnim i individualnim vježbama i zadacima.

Kome je namijenjena:
Vlasnicima poduzeća i menadžerima, stručnjacima u kontrolingu i financijama, voditeljima projekata, članovima projektnih timova te zainteresiranima za upoznavanje i primjenu mentalnih mapa u svome poslovanju.

Sadržaj i raspored:

08:30 - 09:00    Registracija i preuzimanje materijala
09:00 - 10:45    Koncepcija izrade mentalne mape
•    Funkcije mozga
•    Koncepcija izrade mentalne mape
•    Pravila izrade mentalne mape
•    Praktična vježba: Izrada mentalne mape (grupni rad)

10:45 - 11:00    Stanka za kavu
11:00 - 12:30   Izrada mentalnih mapa
•     Izrada mentalnih mapa – postupak i zakonitosti
•     Primjena: rad s projektima, obrada teksta
•     Vrste mentalnih mapa
•    Praktična vježba: Izrada mentalne mape (individualan rad u besplatnom softveru)


Datum održavanja:
06.02.2015. (petak)

O predavačici...

Ivana Domitran, mag educ. croat, mag. comm., radi na brojnim projektima. Značajni projekti su vezani uz rad na IGC-ovom priručniku "Procesni model kontrolinga" i hrvatskoj verziji "HICHERT®SUCCESS RULES - Pravila za uspješnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija". Piše i prevodi članke i stručne publikacije s engleskog i njemačkog jezika na temu kontrolinga, financija, upravljanja i uspješnog poslovanja. Područje rada i interesa usmjereni su na projekte poslovne edukacije za tzv. "meke" vještine. Kao magistrica komunikologije, sudjelovala je na projektima vezanim uz komunikaciju i medije u ulozi trenerice.


 

Rok za prijavu:
ponedjeljak, 26.01.2015.

Više o programu i prijavi na seminar pronađite na web stranici: www.poslovnaucinkovitost.eu ili se možete javiti njima na mail: bih@poslovnaucinkovitost.eu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave