Seminar: Značaj upotrebe rashladne i opreme za klimatizaciju

18.11.2015. 13:16 / Izvor: Akta.ba
Seminar: Značaj upotrebe rashladne i opreme za klimatizaciju

Seminar se organizuje u cilju iniciranja neophodnih aktivnosti na promociji industrije i visokih standarda kvaliteta, imajući u vidu potrebu zadovoljavanja interesa korisnika u smislu sigurnog i nesmetanog korištenja rashladne opreme.

U cilju iniciranja neophodnih aktivnosti na promociji industrije i visokih standarda kvaliteta, imajući u vidu potrebu zadovoljavanja interesa korisnika u smislu sigurnog i nesmetanog korištenja rashladne opreme i opreme za klimatizaciju sa namjerom da se kreira i održava povoljno poslovno okruženje za izvođače radova u oblasti rashladne i klima tehnike, kako bi se obezbijedio visok kvalitet, sigurnost, konkurentnost, mogućnosti zapošljavanja, fer konkurencije i profitabilnosti Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine – Ozonska jedinica BiH u saradnji sa Odborom rashladne, klima tehnike i dizalica toplote Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine organizira seminar "Značaj upotrebe rashladne i opreme za klimatizaciju i dizalica toplote u skladu sa EU standardima"

Seminar će se održati 20.11.2015. godine u prostorijama Komore (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) sa početkom u 11:00 sati.

Predavači na seminaru bit će Marco Buoni, potpredsjednik Air conditioning Refrigeration European Association, i Marino Grozdek, profesor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Prijevod sa engleskog jezika je obezbijeđen. Učešće na seminaru je besplatno.

Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti najkasnije do 19. novembra 2015. godine putem telefona: 033/ 566 182 ili e-maila: adela.terek@komorabih.ba. Kontakt osoba Adela Terek.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave