EBRD seminar: Marketing i prodaja konsultantskih usluga

04.05.2017. 09:58 / Izvor: Akta.ba
EBRD seminar: Marketing i prodaja konsultantskih usluga 

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Evropska unija Vas pozivaju da se prijavite za seminar "Marketing i prodaja konsultantskih usluga".

Marketing i prodaja konsultantskih usluga 

Trening za konsultante

17.-18. maja 2017. and 24.-25. maja 2017.

Privredna komora Kantona Sarajevo

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Evropska unija Vas pozivaju da se prijavite za seminar "Marketing i prodaja konsultantskih usluga".

Trening će se održati u Sarajevu, 17.-18. maja 2017. godine i 24.-25. maja 2017. (četiri puna dana), što daje kompletan pregled marketinga i prodaje konsultantskih usluga. Trening je dizajniran za profesionalce koji žele započeti svoj biznis ili konsultante sa više od dvije godine radnog iskustva, i nekog iskustva u marketingu. Kursevi su interaktivni i uključuju diskusiju, sa fokusom na praktičnim alatima.

Trening će Vam pomoći da se:

•          Upoznate sa tržištem konsultantskih usluga i identifikovanjem  prilika

•          Razumijete segmentaciju konsultantskog tržišta i kako pozicionirati svoje usluge da bi privukli željene klijente

•          Ojačate Vaše sposobnosti prodaje odabranim nišama, individualnim klijentima i kompanijama

•          Ovladavate pisanjem dobitnih ponuda

•          Primjenite najbolje međunarodne prakse iz marketinga i prodaje konsultantskih usluga na Vaš biznis. 

Cijena kursa je KM 469. Trening materijali su na engleskom jeziku, pripremljeni od strane međunarodne konsultantske kompanije, a predavanje će biti isporučeno na lokalnim jezicima.  Cijena uključuje materijale, osvježenja i ručak, kao i mogućnost followup savjetodavne usluge dva mjeseca nakon treninga.

Prijavu izvršite popunjavanjem online forme, na link-u najkasnije do kraja radnog dana, 08. maja 2017. Za dodatna objašnjenja kontaktirajte na knowhowbasbih@ebrd.com ili pozovite na +387 33 257 919.

Trener

Fuad Strik je CMC certificiran konsultant i osnivač konsultantske kuće - Strik Consulting, jedne od vodećih kompanija u BiH u oblasti menadžment konsultinga, upravljanja promjenama, povećanja konkurentnosti i izvoza malih i srednjih preduzeća, kao i na području strateškog restrukturiranja kompanije. Gosp. Strik posjeduje certifikat konsultanta za međunarodni Benchmarking sistem za mala i srednja preduzeća. Njegovo iskustvo uključuje rad savjetnika u uredu premijera Federacije Bosne i Hercegovine, rad generalnog direktora Coca-Cole u BiH, a bio je i jedan od osnivača i prvi predsjednik Udruženja stranih investitora u BiH. Inženjer po struci, stekao je radno iskustvo u Energoinvestu, Sarajevo i Osted u Austriji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave