U Nahli napredni kurs Photoshopa

10.01.2018. 12:17 / Izvor: Akta.ba
U Nahli napredni kurs Photoshopa

Želite svoje fotografije istaći u moru drugih, te ih učiniti prepoznatljivim, boljim i kvalitetnijim?

Želite svoje fotografije istaći u moru drugih, te ih učiniti prepoznatljivim, boljim i kvalitetnijim? Prijavite se na napredni kurs Photoshopa i otkrijte na koji način to možete učiniti!

U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad uz individualni pristup predavačice savladat ćete sljedeće: korištenje layer maski, retuširanje portreta, kreiranje mozaik fotografija, foto manipulaciju (pravljenje jedne fotografije od više fotografija), retuširanje i manipulaciju na fotografiji pejzaža, kreiranje GIF-ova.

Kurs je namijenjen osobama koje su završile početni kurs Photoshopa ili su već samostalno ovladale osnovama Photoshopa (slojevi, selekcije, blende, četkice, boje, kompozicije).

Kurs počinje 18. januara 2018. i sastoji se od 10 susreta po 90 minuta, a održavat će se dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 17 do 18.30h. Cijena kursa je 50 KM. Instruktorica na kursu je Belma Čorbo, certificirana Adobe instruktorica.

Prijave isključivo uz uplatu svaki dan osim petka od 12 do 20h na Nahlinom info desku.

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: sanela@nahla.ba. Broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto na kursu potvrđujete isključivo uplatom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave