Upgrading Your Skills to MCSA: Windows Server 2016

11.02.2019. 13:26 / Izvor: Akta.ba
Upgrading Your Skills to MCSA: Windows Server 2016

Kroz ovaj kurs će biti objašnjeno kako implementirati i konfigurirati nove funkcije i funkcionalnost sistema Windows Server 2016.

Kroz ovaj kurs će biti objašnjeno kako implementirati i konfigurirati nove funkcije i funkcionalnost sistema Windows Server 2016. Kurs je pogodan za IT stručnjake koji žele nadograditi svoje tehničke vještine iz Windows Server 2008 ili Windows Server 2012 sistema na Windows Server 2016 sistem.

Prisustvo kursu podrazumijeva visoku razinu znanja o prethodnim Windows Server tehnologijama i vještine koje su jednake Microsoft Certified Associates (MCSA): Windows Server 2008 ili Windows Server 2012.

Cijena:

850KM + PDV

- Za prijave do 11. februara ostvarite popust od 10% na cijenu kursa. ​

- Za firme koje prijave više od jednog uposlenika odobravamo ukupni popust od 12% (popusti se ne zbrajaju).

- Ukoliko imate aktivan neki od Microsoft ugovora o licenciranju (OVS, OVL, EA...), kao sredstvo plaćanja za sve Microsoft kurseve možete koristiti Software Assurance Training Vouchere (SATV) koje ste dobili kao benefit kroz ugovor.

Predavač:

Nedim Sadović ima preko 15 godina radnog iskustva u IT industriji te posljednjih 5 godina drži predavanja na skoro svim regionalnim IT konferencijama, kao što su MSNetwork, Microsoft Community, Windays, ATD, #Tarabica i druge. Posjeduje preko 40 certifikata iz oblasti MCSA, MCSE, MCTS, MCDST, a među prvim u svijetu je dobio sljedeće certifikate: MCSA Windows server 2012, MCSA Windows Server 2016, MCSE Cloud Platform and Infrastructure i MCSE Server Infrastructure. Primarno se bavi predavanjem, testiranjem i administriranjem Microsoft Servera, a uživa i u zabavljanju polaznika na kursevima i predavanjima koja drži. Posjetite njegov blog nahttps://Nedim.Cloud/

Informacije o detaljima kursa

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave