Logosoft edukacija: 20762 Developing SQL Databases

08.03.2019. 09:11 / Izvor: Akta.ba
Logosoft edukacija: 20762 Developing SQL Databases

Ovaj petodnevni kurs obezbjeđuje polaznicima znanja i sposobnosti koje su potrebne za razvoj Microsoft SQL baze.

Logosoft u narednom periodu u svom edukacijskom centru na programu ima nove kursevi uvaženog predavača gosp. prof.dr. Jasmina Azemovića. 

Opis treninga

Ovaj petodnevni kurs obezbjeđuje polaznicima znanja i sposobnosti koje su potrebne za razvoj Microsoft SQL baze. Kurs je fokusiran da polaznike nauči na koji način koristiti specifične proizvode unutar SQL Servera, kao i alate koji su vezani za razvoj baza. Kurs je primarno namijenjen IT profesionalcima koji žele usvojiti i naučiti specifična znanja i vještine u vezi sa SQL Serverom, kao i vezi sa implementacijom baza. Kurs je namijenjen i za one koji rade na drugim platformama, ali žele da steknu znanja u implementaciji SQL Server baza.

Više informacija o kursu...

Datum: 22.04.- 26.04.2019. godine

Cijena: 950,00 KM + PDV

SPECIJALNA POGODNOST: Za prijave do 08. aprila ostvarite popust od 10% na cijenu kursa.

Za kompanije koje prijave više od jednog uposlenika odobravamo ukupni popust od 12% (popusti se ne zbrajaju).

Ukoliko imate aktivan neki od Microsoft ugovora o licenciranju (OVS, OVL, EA...), kao sredstvo plaćanja za sve Microsoft kurseve možete koristiti Software Assurance Training Vouchere (SATV) koje ste dobili kao benefit kroz ugovor.

Predavač

Kurs će održati predavač Jasmin Azemović.

Doktor nauka i univerzitetski profesor na predmetima koji su vezani za baze podataka, poslovnu inteligenciju, informacijsku sigurnost, digitalnu forenziku, kriptografiju i etiku u informacionim tehnologijama. Edukacijom sa bavi zadnjih 20 godina. Autor naučno-istraživačkih radova i tri knjige: Writing T-SQL Queries for Beginners Using Microsoft SQL Server 2012, Securing SQL Server 2012 i SQL Server on Linux. 

Microsoft (Data Platform) MVP zadnjih 10 godina i redovan predavač na stručno-tehnološkim IT konferencijama kao što su: NetWork, WinDays, Sinergija, NTK, lokalnim i regionalnim Microsoft Community događajima, gdje je održao preko 60 predavanja. Realizovao je veliki broj stručnih treninga i konsultantskih usluga za klijente kao što su Centralna Banka Bosne i Hercegovine. Trenutno na funkciji dekana Fakultet informacijskih tehnologija – Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave