Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Sutra počinje četvrta Proactive konferencija

21.05.2008. 15:46 / Izvor: eKapija.ba

Sutra u 11 časova u hotelu Monument na Kozari u organizaciji PR agencije Prime Communications počinje četvrta bh. edukativna konferencija o odnosima s javnošću PROACTIVE 2008, saopćeno je iz ove agencije.

I ove godine, kao i prethodne tri, Proactive je okupio vrhunske predavače iz oblasti odnosa s javnošću i učesnike koji dolaze iz brojnih organizacija, kompanija i institucija iz BiH, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

„Programom konferencije nastojali smo da obuhvatimo značajan broj oblasti poslovanja i života u kojima su vještine komuniciranja i strateškog razmišljanja o odnosima s javnošću izuzetno bitni. Koliko su odnosi s javnošću bitni za „povratak„ u budućnost, kako riješiti nagomilane društvene probleme, kako uspješno voditi korporativno komuniciranje i biti društveno odgovoran, kako upravljati izazovima komunikacije, iskoristiti moć prvog utiska ili izgraditi svoj lični imidž, samo su neke od tema ovogodišnjeg PROACTIVE-a.“ izjavio je Dragan Močević direktor Prime Communications.

Cilj PROACTIVE-a je promocija odnosa s javnošću kao neophodne funkcije menadžmenta u našim preduzećima i organizacijama i uspostavljanju profesionalnih standarda u kvalitetnoj komunikaciji sa svim javnostima.

PROACTIVE je u protekle tri godine postao najznačajnija edukativna konferencija u BiH koja je pored sticanja novih znanja i kontakata među PR-ovcima poznata i po ugodnoj atmosferi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave