U petak Soft Skills Academy Sarajevo

02.03.2016. 08:20 / Izvor: Akta.ba

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica za usavršavanje ličnih i profesionalnih vještina, koja okuplja studente različitih stručnih usmjerenja.

Bliži se kulminacija projekta Soft Skills Academy Sarajevo 2016. na kojem Udruženja studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo vrijedno radi tri mjeseca.

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica za usavršavanje ličnih i profesionalnih vještina, koja okuplja studente različitih stručnih usmjerenja. Ove godine se održava po četvrti put, a 40 odabranih učesnika će u periodu od 04. do 06. marta imati priliku prisustvovati radionicama prezentacijske vještine, rad u timu, liderstvo, komunikacijske vještine, te upravljanje projektima.

Radionice će držati certificirani EESTEC treneri, od kojih neki dolaze iz Ljubljane, Banja Luke i Beograda, kao i predstavnici partnerske kompanije projekta, Ernst&Young.

"Odziv studenata je bio izuzetno veliki, te ne sumnjamo da bi ovakav jedinstveni događaj za mlade bio interesantan i široj javnosti", saopćili su iz Udruženja studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo, napominjući da će Soft Skills Academy Sarajevo biti svečano otvarena u petak 04. marta 2016. godine u Centru za mlade Gorica, ul. Avde Jabučice 52 sa početkom u 09:00 sati, dok će se ceremonija zatvaranja i dodjela certifikata održati u nedjelju, 06. marta 2016 u 18:00 sati.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave