Exclusive časti: Jeste li za kafu illi kino?

01.10.2014. 15:33 / Izvor: eKapija.ba
Exclusive časti: Jeste li za kafu illi kino?

Kupite bilo koji Oxford proizvod u knjižarama Exclusive u Sarajevu u vrijednosti do 9,95 KM i Exclusive vas časti kafom u Caffe Bombon ili preko 10 KM i Exclusive vas časti kino ulaznicama u Cinema City Sarajevo.

Započnite novu akademsku godinu sa Oxford proizvodima i Exclusive će vas nagraditi kafom ili kino ulaznicom.

Kupite bilo koji Oxford proizvod u knjižarama Exclusive u Sarajevu u vrijednosti do 9,95 KM i Exclusive vas časti kafom u Caffe Bombon Sarajevo ili preko 10 KM i Exclusive vas časti kino ulaznicama u Cinema City Multiplex Sarajevo.

Inače, Exclusive d.o.o. je preduzeće u privatnom vlasništvu, osnovano 1991. godine. U početku se preduzeće bavilo trgovinom papira, proizvodima od papira i kancelarijskim materijalom.

Vremenom, djelatnost preduzeća se širila uvođenjem novih programa, tako da Exclusive doo danas ima šest područja djelovanja: Papir, proizvodi od papira i papirna galanterija, Repromaterijali za grafičku industriju, Kancelarijski materijal, školski pribor i ostala galanterija, Uredska elektronika (biro oprema), uključujući i potrošni materijal, Poslovni pokloni i galanterija, Usluge štampe putem štamparije "Svjetlost štampa".

"Naše preduzeće je moderno organizovana, uspješna kuća koja zapošljava skoro 50 radnika i sa ponosom možemo reći da je Exclusive doo među vodećima u svojoj branši i prepoznatljiv po ponudi kvalitetnih i provjerenih robnih marki", ističu iz Exclusiv-a.

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza