Održano državno prvenstvo Škoda tehničara i servisera

16.12.2013. 16:31 / Izvor: eKapija.ba

U Sarajevu je 07.12.2013. godine u organizaciji kompanije ASA AUTO održano četvrto po redu takmičenje ovlaštenih Škoda servisera „Škoda Service Challenge“.

U Sarajevu je 07.12.2013. godine u organizaciji kompanije ASA AUTO održano četvrto po redu takmičenje ovlaštenih Škoda servisera „Škoda Service Challenge“. Nakon kvalifikacionih krugova takmičenja za marku Škoda, 10 najboljih  takmičara (pet servisnih tehničara i pet servisnih savjetnika) osvojili su plasman na nacionalno finale.

Ovogodišnji pobjednici su Semir Dizdarević u kategoriji servisnih tehničara i Edin Hamidović u kategoriji servisnih savjetnika. Ovaj učinkoviti dvojac iz auto kuće ASA PSS iz Sarajeva, predstavljati će našu državu na svjetskom prvenstvu koje će biti održano naredne godine.

"Naši predstavnici su uvijek imali zapažene rezultate na svjetskim takmičenjima. Nadamo se njihovom uspješnom plasmanu i 2014.godine", istakao je Dario Krajina, predstavnik za Škoda spoljnu službu, koji je bio jedan od organizatora ovog takmičenja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza