Canon PowerShot SX600 HS: Snimite svaki detalj bitnih trenutaka

09.09.2014. 13:07 / Izvor: eKapija.ba
Canon PowerShot SX600 HS: Snimite svaki detalj bitnih trenutaka

Snažno zumiranje od 18x u tankom džepnom dizajnu, sve značajke potrebne za snimanje fotografija i videozapisa visoke kvalitete i Wi-Fi veza za jednostavno dijeljenje snimaka na internetu, karakteristike su fotoaparata PowerShot SX600HS.

Zahvaljujući svojem 25-milimetarskom ultraširokokutnim objektivu, PowerShot SX600 HS nudi fleksibilnost snimanja širokokutnih panoramskih krajolika i prostranih prizora te snimanja udaljenih objekata u krupnom planu bez smanjivanja kvalitete slike. PowerShot SX600 HS odlikuje se i dojmljivim optičkim zumom od 18x i tehnologijom ZoomPlus od 36x te tako omogućuje još veće približavanje objektima snimanja.

Napredni procesor Canon DIGIC 4+ omogućuje trenutno ovjekovječivanje spontanog trenutka jer nudi izvanredno brz odaziv. Možete fotografirati i noću i danju jer sustav HS System spaja snažan procesor s visokoosjetljivim CMOS senzorom od 16 megapiksela te omogućuje snimanje detaljnih fotografija bez gubitka kvalitete.

Uz brojne kreativne efekte na novim fotoaparatima svojim slikama možete podariti dodatan kreativan dojam. Ako niste sigurni koji bi efekt bio prikladan, jedinstvena značajka Creative Shot odabrat će ga umjesto vas – snimit će do šest različitih verzija iste slike, svaku s vlastitim, jedinstvenim kreativnim štihom.

Na raspolaganju su vam četiri teme – crno-bijela, retro, posebna i prirodna – s ukupno 46 kreativnih efekata. Možete se prisjetiti i što se događalo iza fotoaparata jer značajka Hybrid Auto snima četiri sekunde videozapisa prije i nakon snimanja svake fotografije. Na kraju dana sve fotografije i videoisječke možete spojiti te tako ispričati potpunu priču o događajima toga dana.

Prednosti: Stavite sve u kadar pomoću iznimno širokokutnog objektiva ili se približite udaljenim objektima uz optičko zumiranje od 18x i ZoomPlus od 36x., Kompaktan, tanak i prijenosan da više nikada ne propustite priliku za fotografiranje, Uz HS sustav od 16 MP svojim uspomenama dajte kvalitetu koju zaslužuju, Zahvaljujući stabilizatoru slike i tehnologiji inteligentne stabilizacije slike možete zaboraviti na zamućene fotografije i videozapise, Wi-Fi i NFC omogućuju jednostavno povezivanje s pametnim telefonom i dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama, Pomoću optičkog zumiranja, HDMI-CEC i tipke za videozapise snimajte zapanjujuće Full HD videozapise, Smart Auto pobrinut će se za sve postavke fotoaparata, tako da je sve što vi trebate napraviti jednostavno usmjeriti fotoaparat i snimati, Creative Shot jednostavno fotografijama daje umjetnički dojam, Uz Hybrid Auto napravite skraćeni videozapis svog dana. Više na sljedećem linku.

Koristeći dugogodišnje iskustvo matične kompanije u distribuciji IT-a, i znanje o BH tržištu domaćih kompanija, Avtera BH je vrlo brzo zauzela dominantnu poziciju na tržištu BH u distribuciji Canon, Epson i HP potrošnog materijala, brandovima koji su u distributivnom portofoliu Avtera BH od samog početka poslovanja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza