Canonovi pisači i skeneri: Veća produktivnost po nižoj cijeni

19.12.2014. 14:29 / Izvor: eKapija.ba

Canonovi pisači i skeneri, kao što su višenamjenski uređaji i-SENSYS, pisači PIXMA i MAXIFY, te brzi skeneri serije DR, namijenjeni malim kompanijama i kućnim uredima.

Vođenje vlastite kompanije ne sastoji se samo u postavljanju poslovnih ciljeva i traženju načina za njihovo postizanje, već i u odabiru prave opreme koja će dobro služiti zaposlenicima i olakšati njihov rad, te omogućiti bolje poslovanje kompanije. Canon nudi kvalitetnu opremu za uredsko okruženje, koju karakterizira efikasnost, kvalitet i jednostavnost korištenja, a koja pruža integralno rješenje za ispis i skeniranje.

Isplativo poslovanje

Canonovi pisači i skeneri, kao što su višenamjenski uređaji i-SENSYS, pisači PIXMA i MAXIFY, te brzi skeneri serije DR, namijenjeni malim kompanijama i kućnim uredima, pružaju visokokvalitetne rezultate i veću produktivnost po nižoj cijeni. Širok raspon mogućnosti povezivanja i lako razumljiv software omogućavaju nesmetano dijeljenje funkcija u uredu. Jednostavan pristup karakteristikama ispisa i skeniranja, zajednička upotreba uređaja i širok raspon mogućnosti povezivanja koji odgovaraju malim kompanijama, omogućavaju i rad u cloudu i na mobilnim uređajima.

Na Canonovim pisačima i skenerima ugrađene tehnologije poput automatskog uključivanja i obostranog ispisa, kao i rješenja za ispis i skeniranje na mobilnim uređajima, pomažu kućnim uredima i malim kompanijama da uštede vrijeme i troškove. Stoga povećavaju efikasnost kompanije i stvaraju profit.

Produktivnost u pokretu

Ispis iz usluga u cloudu i pohrana skeniranih dokumenata u takvim uslugama, bez obzira gdje se korisnik nalazi, omogućavaju kompanijama da ostanu produktivne i kad su zaposlenici na putovanju. Canonovi kompaktni uređaji za ispis i skeniranje omogućavaju povezivanje s bežičnom mrežom. Skeniranje, dijeljenje i ispis dokumenata direktno s mobilnog uređaja su vrlo jednostavni.

Smanjenje utjecaja na okoliš

Canonova energetski efikasna rješenja kojima se postižu uštede na papiru i tinti omogućavaju kompanijama da smanje svoj utjecaj na okoliš. Kompanije korištenjem Canonovih štedljivih uređaja i naprednih digitalnih rješenja značajno smanjuju potrošnju energije. Danas, kad je ekološka svijest i briga za okoliš važan dio poslovanja kompanija, takvi argumenti svakako su važan faktor u odlučivanju za kupnju.

Više informacija o Canonovoj ponudi vezanoj uz ispis i skeniranje za male kompanije i kućne urede dostupno je na www.canon.ba/mybusiness

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza