Manji troškovi ispisa novom serijom Canon imageRUNNER ADVANCE C3300 modela

29.09.2015. 11:56 / Izvor: Akta.ba

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je četiri nova vrhunska A3 višefunkcijska uređaja (multifunctional device – MFD) u boji: imageRUNNER ADVANCE C3320, C3320i, C3325i i C3330i.

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je četiri nova vrhunska A3 višefunkcijska uređaja (multifunctional device – MFD) u boji: imageRUNNER ADVANCE C3320, C3320i, C3325i i C3330i. Nova serija imageRUNNER ADVANCE C3300 spaja Canonovu nagrađivanu pametnu MFD platformu s poboljšanim upravljanjem dokumentima i novim ispisnim mehanizmom za smanjivanje ukupnog troška dokumenata u užurbanim uredskim okruženjima.

Francis Thornhill, voditelj marketinga proizvoda za Europu i Veliku Britaniju u tvrtki Canon Europe, kaže: "Istraživanje pokazuje da je 90% ukupnih troškova ispisa i dokumenata vezano uz upravljanje ispisom i administraciju (15%), produkciju dokumenata (25%) i upravljanje dokumentima (50%), a ne uz trošak uređaja ni potrošnog materijala.* Canon u ovome vidi najveću priliku za poboljšanje operativne efikasnosti. S tim na umu, osmislili smo novu seriju tako da se suoči s ovim izazovima kroz jednostavne procese unosa dokumenata, jednostavnu objavu i ujednačenu efikasnost upravljanja."

Učinkoviti procesi obrade dokumenata

Veliko prilagodljivo sučelje na dodirnom zaslonu u kombinaciji s intuitivnim radom uređaja imageRUNNER ADVANCE ubrzava radne procese i stvara ujednačen korisnički doživljaj kroz cijelu flotu. Korisnici mogu brzo skenirati na različita odredišta i pretvarati dokumente u različite formate, uključujući Office Open XML PPT i Word. Podrška za mobilni rad, uključujući ispis s mobilnih uređaja i skeniranje u odredišta u oblaku, osigurava produktivnost u pokretu. Dinamični radni procesi za ispis i unos dokumenata mogući su zahvaljujući pametnim aplikacijskim platformama MEAP i MEAP web koje se jednostavno integriraju s postojećim informatičkim okruženjima radi optimizacije radnih procesa od početka do kraja.

Jednostavno izdavaštvo visoke kvalitete unutar tvrtke

Dokumenti profesionalnog izgleda, uključujući knjižice, mogu se jednostavno automatski izraditi unutar tvrtke, a Canonova nova slikovna tehnologija V2 (Vivid & Vibrant) nudi impresivne boje da bi pomogla tvrtkama da se izdvoje od konkurencije. Novi kompaktni unutrašnji dodatak za završnu obradu kombinira tradicionalnu spajalicu s eko-spajalicom radi smanjivanja količine otpada i jednostavnijeg recikliranje i uništavanja dokumenata.

Jednostavno upravljanje i administracija

Skupi teret administracije i upravljanja uklonjen je uz pomoć automatskog upravljanja tonerima, udaljene dijagnostike i automatskog prikupljanja mjernih podataka. Prvi put ugrađeni videovodiči pomažu krajnjim korisnicima da smanje vrijeme u kojem je uređaj izvan pogona. U velikim flotama sada je omogućeno središnje upravljanje svim modelima imageRUNNER ADVANCE te njihovo konfiguriranje i ažuriranje na ujednačen i efikasan način.

Poboljšana sigurnost

Novi višefunkcijski uređaji nude skalabilnu sigurnost, uključujući standardne značajke kao što su sigurno brisanje i ograničenja zasnovana na korisniku te izvješćivanje pomoću Canonova nagrađivanog rješenjaUniversal Login Manager (ULM). Canonov napredan programski paketuniFLOW nudi dodatne sigurnosne kontrole za potrebe zahtjevnijih okruženja, uključujući značajku My-Print-Anywhere i sprječavanje gubitka podataka (Data Loss Prevention – DLP) kod ispisa, kopiranja i skeniranja.

Novi uređaji troše manje od jednog vata struje u pasivnom načinu rada i nose certifikat Energy Star, što im daje jedan od najnižih TEC rezultata među uredskim uređajima.

"Dodavanjem ova četiri nova kompaktna A3 modela Canon može ponuditi rješenja za skeniranje i ispis koja se najbolje uklapaju u bilo koje uredsko okruženje uz pomoć zaokruženog i potpunog raspona A3 i A4 uređaja, monokromatskih i u boji", zaključuje Thornhill.

Serija imageRUNNER ADVANCE C3300 – najvažnije značajke:

•          Crno-bijeli i ispis u boji brzinom od 20/25 odnosno 30 stranica po minuti (C3320, C3320i/C3325i/C3330i)

•          Prilagodljivi, nagibni, dodirni WVGA zaslon dijagonale 17,8 cm

•          Kapacitet do 2300 listova i fleksibilno upravljanje ispisnim medijima

•          Poboljšane tehnologije radi manje održavanja

•          Pametne aplikacijske platforme MEAP i MEAP web

•          Fleksibilni dodaci za završnu obradu uključujući tradicionalnu i eko-spajalicu u jednom uređaju

•          Napredne sigurnosne mogućnosti

•          Jednostavno upravljanje uređajima i flotama

•          Potrošni materijal koji se lako mijenja

•          Niska potrošnja energije

Serija imageRUNNER ADVANCE C3300 je dostupna  širom Europe od juna/lipnja 2015.

* Prilagođeno iz istraživanja agencije ALL Associates Group, Inc 2012.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti