Iskoristite popust od 100 KM na usluge ili uređaje po vašoj želji

22.09.2017. 08:11 / Izvor: Akta.ba
Iskoristite popust od 100 KM na usluge ili uređaje po vašoj želji

Blicnet je pripremio popust od 100 KM na usluge televizije, Interneta, fiksne i mobilne telefonije ili na atraktivne uređaje

Povodom početka nove školske godine Blicnet je pripremio popust od 100 KM na usluge televizije, Interneta, fiksne i mobilne telefonije ili na atraktivne uređaje: televizore, laptope, tablete i mobilne telefone.

Sa popustom od 100 KM umanjuje se pretplata za paket i to po 5 KM mjesečno u prvih 20 mjeseci korištenja paketa. Ukoliko popust odlučite iskoristiti za kupovinu uređaja naznačenih u ponudi, u tom slučaju cijena se jednokratno umanjuje za 100 KM.

Blicnet iz ponude izdvaja Mobi+ tarife za uslugu mobilne telefonije, uz koje neograničeno razgovarate unutar Blicnet mreže (fair use) i sami birate način na koji trošite odabranu mjesečnu pretplatu: za pozive, roaming, poruke ili za mobilni Internet – bez ograničavajućih unaprijed definisanih bonusa.

Uz uslugu mobilne telefonije popust od 100 KM možete iskoristiti na mjesečnu pretplatu ili na kupovinu mobilnog telefona. Blicnet izdvaja Samsung Galaxy J5 2017 za 99 KM (uz Mobi 35+), i Prestigio Grace R7 za 49 KM (uz Mobi 10+).

Pakete uz koje možete iskoristiti ovu akciju možete pogledati ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza