Ekran Zenica donosi novi ljetni blockbuster – Anna

18.06.2019. 11:36 / Izvor: Akta.ba
Ekran Zenica donosi novi ljetni blockbuster – Anna

Akcija triler "Anna", Animirana avantura "Priča o igračkama 4" i svjetska pretpremijera horora "Annabele 3" novi filmski naslovi u Multiplexu "Ekran" Zenica.

Pred nama je još jedna bogata filmska sedmica, što je razlog više da publika tople junske dane provede u ugodnom ambijentu Multiplexa “Ekran” Zenica.  Naime, vizionarski reditelj fillmova Peti  element i Lucy, Luc Besson, donosi novi ljetni blockbuster – Anna, s ruskim supermodelom u glavnoj ulozi.  Ispod zapanjujuće ljepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njezina nevjerojatna snaga i vještine koje je čine jednom od najstrašnijih ubojica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče.

Disney i redatelj Josh Cooley donose nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu te pustolovini bogatoj prijateljstvom i humorom. Ova odlična animirana avantura na programu je svaki dan od 18:00 sati, a vikendom u više termina.

Demonolozi Ed i Lorraine odlučni su očuvati Annabelle od uništenja te je smjeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz svećenički blagoslov. No, nesretna noć počinje kada Annabelle probudi zle duhove u prostoriji te zajedno uoče novu metu – Warrenovu desetogodišnju kćer Judy i njezine prijatelje. Ovaj napeti horor koji će nas uveliko posjetiti na horore iz zlatnog doba ovog žanra, na programu je od srijede, 26. juna.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza