Novi filmovi u Cinema City- u od 20. februara

20.02.2014. 08:03 / Izvor: eKapija.ba

ODRED ZA BAŠTINU od 20.februara: Ovaj film napeta je i uzbudljiva priča, temeljena na istinitim događajima, o ljudima koji su pronašli, spasili i sačuvali neprocjenjivo umjetničko blago i baštinu čovječanstva.

ODRED ZA BAŠTINU od 20.februara

NAJVEĆA PLJAČKA UMJETNINA U ISTORIJI

Originalni naslov: The Monuments Men

Redatelj: George Clooney

Uloge: George Clooney, Cate Blanchett, Matt Damon.

Žanr: Akcioni triler

Trajanje: 118 min

Sinopsis

Prema poznatom istoimenom bestseleru Roberta M. Edsela.

Odred za baštinu napeta je i uzbudljiva priča, temeljena na istinitim događajima, o ljudima koji su pronašli, spasili i sačuvali neprocjenjivo umjetničko blago i baštinu čovječanstva.

Tijekom okupacije nacisti su izveli najveću pljačku u povijesti pri čemu su za sebe i Treći Reich prikupili i sakrili više od pet milijuna umjetnina. Od iskrcavanja na Siciliju do pada Reicha Odred za baštinu izveo je, utrkujući se s vremenom, najveću potragu za blagom u povijesti, a umjetnine su bile smještene na najnevjerojatnijim mjestima, od bajkovitih dvoraca do dubokih rudnika.

POMPEJI 3D od 20.februara

BEZ UPOZORENJA. BEZ IZLAZA.

Originalni naslov: Pompeii 3D

Redatelj: Paul W.S. Anderson

Uloge: Emily Browning, Kit Harington, Paz Vega, Kiefer Sutherland...

Žanr: Akciona avantura

Trajanje: 105 min

Sinopsis

Kit Harington (Milo) glumi porobljenog gladijatora koji se bori kako bi došao do Pompeja uoči poznatog masovnog uništenja grada, kada je Vezuv eruptirao te su lava i pepeo uništili cijeli grad kako bi spasio Cassiu (Emily Browning), kćer svog gospodara, jer je ona žena koju voli. Dok grad polako nestaje u vulkanskom pepelu, Milo se nađe i oči u oči sa ubojicama svoje obitelji.

SNJEŽNA KRALJICA 3D od 20.februara

SINHRONIZOVANO

Originalni naslov: Snow queen 3D

Redatelj: Vladlen Barbe, Maxim Sveshnikov

Glasovi: Željko Duvnjak, Nina Kraljić, Jasna Bilušić, Mirjana Sinožić, Ivan Glowatzky, Nada Abrus, Jasna Palić Picukarić...

Žanr: Animirana bajka

Trajanje: 80 min

Sinopsis

Raskošna 3D ekranizacija bajke Hansa Christiana Andersena, stvorena od strane ponajboljih europskih animatora koji su udahnuli novi život omiljenom dječjem književnom klasiku.

Snježna kraljica s temom vječne borbe dobra i zla, ispričana je kroz doživljaje dječaka Kaya i djevojčice Gerde. Njihove avanture u ledenom svijetu bez emocija napisane još davne 1845. godine i danas zbog iznimne slojevitosti, svevremenske poruke i, prije svega, bujne maštovitosti oduševljavaju kako najmlađe tako i stariju publiku.

ĆURKE NA SLOBODI 3D Od 20.februara

STIŽE NAJBOLJI FILM S ĆURKAMA U ISTORIJI.

Originalni naslov: Free Birds

Redatelj: Milan Antonić

Glasovi: Dubravko Jovanović, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović Ćetković, Dragan Vujić Vujke, Nikola Bulatović...

Žanr: Animirani

Trajanje: 91 min

Sinopsis

U ovoj satiričnoj, urnebesnoj, avanturističkoj komediji o prijateljstvu, u režiji Džimija Hejvarda („Horton“), dvije ćurke različitog porekla, zaboraviće na razlike i ujediniće se kako bi otputovali nazad kroz vrijeme i promijenili tok istorije –sklonili ćurke sa prazničnog jelovnika amerikanaca na Dan zahvalnosti zauvijek

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza