Čuvari galaksije vol. 2, Pali anđeo i Ozzy u Multiplexu Ekran Zenica

04.05.2017. 14:15 / Izvor: Akta.ba

Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ nastavljaju avanture.

Prva sedmica mjeseca maja donosi nastavak SF avanture “ČUVARI GALAKSIJE VOL.2 (3D), romantičnu dramu “PALI ANĐEO” i animiranu komediju “OZZY”

ČUVARI GALAKSIJE VOL.2 (3D) (GUARDIANS OF THE GALAXY vol. 2)

Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice svemira. Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porijekla Pitera Kvila. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svijet nastavlja da se širi. Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ uletjeće u kino dvorane Multiplexa Ekran  4. maja 2017.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Dodatni termin subotom i nedjeljom od: 15:00 sati

PALI ANĐEO (FALLEN)

Temeljeno na istoimenoj knjizi Lauren Kate. Kritika je "Pali anđeo" odmah po izlasku prepoznala kao mogućeg nasljednika i idealnu novu literaturu za ljubitelje "Sumrak" sage, a roman se izravno uvrstio među pet najprodavanijih knjiga na prestižnoj ljestvici bestselera New York Timesa. Film prati sedamnaestogodišnju djevojku Lucindu Price, koja je živjela naizgled  običan život sve dok nije optužena za zločin koji nije počinila. Pod pretpostavkom da je mentalno poremećena, poslana je u Sword & Cross reformatorsku školu u kojoj joj se za nju zanimaju dva tajanstvena studenta za koja joj se čini da su na neki neobičan način povezani s njom. Izolirana i progonjena čudnim vizijama, Lucinda razotkrivajući svoju prošlost shvaća da su njih dvojica pali anđeli koji se već stoljećima bore za njenu ljubav.

Termin projekcija svaki dan od: 19:30 sati

OZZY (OZZY)

Animirana komedija čija se gotovo cijela radnja odvija oko pasa i njihovih razmišljanja, a privući će i zabaviti sve generacije. Ozzyju, prijateljski nastrojenom biglu život se okrene naopačke kada njegova obitelj odluči otići na dugo i udaljeno putovanje. Jedini problem je što su tamo psi zabranjeni! Obitelj se tada odlučuje ostaviti Ozzyja u spa centru za pse, pod nazivom Blue Creek. Ozzy ubrzo shvaća da to nije spa, već zatvor za pse. Ozzy će se morati udružiti s novim prijateljima Chesterom, Fronkyjem i Docom kako bi pobjegli iz tog zatvora i sigurno se vratili kući.

Termin projekcija subotom i nedjeljom od: 11:00 i 13:00 sati

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza