Psihološki triler "Bježi" na Ekranu Multiplexa Zenica

24.05.2017. 13:47 / Izvor: Akta.ba

Iz studija Univerzal i producentske kuće Blumhaus stiže nam psihološki triler BJEŽI!

MULTIPLEX EKRAN NAJAVA: Akciona avantura "PIRATI S KARIBA SALAZAROVA OSVETA (3D)" i horor "BJEŽI" od 25. maja na programu Multiplexa Ekran.

Od 25. maja u Multiplexu Ekran Zenica na propustite pogledati peti nastavak akcione avature “PIRATI S KARIBA: SALAZAROVA OSVETA (3D)” i horor koji će vas ostaviti bez daha “BJEŽI”

PIRATI S KARIBA: SALAZAROVA OSVETA (3D)

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES

U ovom uzbudljivom nastavku vidjećemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom pobjegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u namjeri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Njegova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit, genijalnim i prelijepim astronomom, i Henrijem, tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice.

Termini projekcija svaki dan od: 17:30 i 20:30 sati.

Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 14:30, 17:30 i 20:30 sati.

BJEŽI (GET OUT)

Iz studija Univerzal i producentske kuće Blumhaus stiže nam psihološki triler BJEŽI! u kome mladi Afroamerikanac ide u posjetu porodici svoje devojke bjelkinje, gdje će ubrzo otkriti pravi, skriveni razlog, njihovog poziva. Pošto su Kris i njegova djevojka Rouz dostigli nivo u vezi kada treba upoznati roditelje, ona ga poziva da provedu vikend na njihovom imanju, gdje žive i Misi i Din. U početku, Kris tumači pretjerano ljubazno ponašanje njenih roditelja kao na odgovor na međurasnu vezu koju Rouz i on imaju, ali kako vikend protiče, otkriće niz uznemirujućih detalja koji će ga odvesti do istine koju nije mogao ni da zamisli.

Termin projekcija svaki dan od: 20:15 sati.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza