Bajka za mališane: 16. decembra nezaboravna zabava za naše najdraže

22.11.2017. 09:52 / Izvor: Akta.ba
Bajka za mališane: 16. decembra nezaboravna zabava za naše najdraže

Latif Moćević i Mravko Travko najavljuju nezaboravnu zabavu sa djecu  koja se organizira u okviru projekta "Muzika o lijepom".

Latif Moćević i Mravko Travko najavljuju nezaboravnu zabavu sa djecu  koja se organizira u okviru projekta "Muzika o lijepom", a koji će se održati 16. decembra u Domu mladih sa početkom u 18,00 sati.

Podstaknuti željom da sudjelujemo u kreiranju zdravog okruženja naše djece i promovisanja iskonskog dobra koje svako dijete i čovjek nosi u sebi odlučili smo se pokloniti našem gradu i našoj djeci besplatnu zabavu koju će vjerujemo dugo pamtiti, poručuju organizatori.

Na koncertu naši najdraži će moći osjetiti čaroliju bajke, a pored pjesama koje će mališani slušati i pjevati bit će upriličena i promocija slikovnice "Mravko Travko" autorice Mersihe Moćević.

Organizovano je online takmičenje za najbolju vokalnu interpretaciju nekih od pjesama Latifa  i Mravka Travka sa albuma "Hvala mama", i to u dvije kategorije: predškolska i školska djeca. Djeca trebaju snimiti izvedbu jedne od pjesama i poslati na email info@latifmocevic.com do 01. decembra 2017.godine, a stručni žiri će izabrati najbolje.

Pobjednik za nagradu nastupiti će na koncertu zajedno sa Latifom i Mravkom Travkom.

Sponzori eventa su:  Općina Centar Sarajevo, Agencija "Produkcija", Hayat Production, Connectum Sarajevo, One moment studio, Felina Visuals, Hoše Komerc, Institut za muziku, teatar i multimediju, Glamur Dizajn, Global market solutions i Paradox.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza