Vesela subota u Ekranu sa Garfildom

21.03.2018. 17:29 / Izvor: Akta.ba
Vesela subota u Ekranu sa Garfildom

U subotu 24. marta, svu u Multiplex Ekran, mjestu zabave za cijelu porodicu.

Radna sedmica je duga i teška. Subota je super dan za ljenčarenje, ali i igru. Da ljenčarenje bude zabavnije, najveći lijenčina Garfild vas čeka u subotu 24. marta u 12 sati u Ekranu i priprema: vodoperive tetovaze, tematsku bojaonicu i igricu kocka je bačena, te i ove subote u Ekranu garantuje super zabavu!

I to nije sve Garfild kao dežurni proždrljivac priređuje za svoje drage goste PIZZA PARTY koji će trajati u periodu od 11 do 14 sati i gdje ćete kupovinom pizze po promotivnim cijenama osvojiti bonus pečate u vašim KARTICAMA VJERNOSTI.

Kartica vjernosti se može dobiti na blagajni Multiplexa Ekran svake subote u periodu od 10 do 14 sati, a u njoj se skupljaju pečati čime se ostvaruje pravo na pogodnosti i poklone. Pečati se dobijaju učešćem u besplatnim aktivacijama i kreativnim radionicama za djecu subotom u periodu od 12 do 14 sati, kupovinom kino ulaznice ili konzumacijom jela i pića u cafe restoranu Ekran.

Više informacija o Veseloj suboti u Ekranu i objave za bonus pečate možete naći na www.multiplexekran.ba , www.facebook.com/thegstore.ba , www.facebook.com/MultiplexEkran .

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza