Nove projekcije u Multiplexu Ekran Zenica

04.10.2018. 11:57 / Izvor: Akta.ba
Nove projekcije u Multiplexu Ekran Zenica

Od 04. oktobra u Multiplexu Ekran Zenica projekcije filmova.

Tom Hardy predvodi sjajnu glumačku ekipu u naučno fantastičnoj akciji “VENOM (3D) ne propustite pogledati i urnebesnu komediju u kojoj glavnu ulogu ima neponovljivi Kevin Hart, a za naše najmlađe smo pripremili animiranu 3D avanturu “KONDORITO: AVANTURA U SVEMIRU (3D)” od 04. oktobra u Multiplexu Ekran Zenica.

VENOM (3D)

Kada lik Eddiea Brocka u svom novinarskom istraživanju postane domaćin vanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Vanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:15 sati

Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 16:00, 18:00 i 20:15 sati

Trailer filma “Venom” možete pogledati na linku:

VEČERNJA ŠKOLA

Komičar Kevin Hart i producenti komedije VEČERNJA ŠKOLA predstavljaju svoj veoma prepoznatljiv smisao za humor i u ovom filmu. Pratimo priču o grupi “neprilagođenih”starijih ljudi koji su primorani da završe svoje srednjoškolsko obrazovanje, kako bi mogli da nastave sa svojim životima. Urnebesne situacije u kojima će se zateći vratit će svakog gledaoca u svoje tinejdžerske dane.

Termini projekcija svaki dan od: 17:00, 19:00 i 21:00 sati

Trailer film “Večernja škola” možete pogledati na linku:
 


KONDORITO: AVANTURA U SVEMIRU (3D)

Crtani film Kondorito predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Priča prati Kondorita i njegove drugare u ludoj avanturi punoj smijeha. U momentu kada Kondorito planira da se skrasi pored svoje djevojke Anite, njenu majku koja ne odobrava njihovu vezu, otimaju vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju buduću svekrvu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca.

Termini projekcija subotom i nedjeljom od: 11:00 i 13:00 sati

Trailer filma “Kondorito: Avantura u svemiru“ možete pogledati na linku:

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza