Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

Modularno, podesivo UPS rješenje za moderne virtualne data centre

UPS SOCOMEC MODULYS Green Power od 25kVA/kW do 600 kVA/kW

25.05.2016. 09:56 / Izvor: Akta.ba

Informaciona tehnologija je nevidljiva sila koja sve više dodiruje svaki aspekt naših života i posla. Elektrodistribucija, kontrola saobraćaja, zdravstvo, vodosnabdijevanje, hrana, industrija i usluge, zajedno sa većinom svjetskih finansijskih transakcija, danas ovise o informacijskim tehnologijama i IT infrastrukturama.

Današnje poslovno okruženje opisuju brze i nepredvidljive promjene. Neke od ovih promjena predstavljaju priliku, neke predstavljaju izazov, a ponekad i prijetnju.

IT infrastrukture moraju rasti brzo i automatski kako bi odgovorile promjenama.

Istovremeno, svaka organizacija se suočava sa dilemom: kako napraviti više posla uz manje troškova, pokazujući ekološku svijest kupcima i interesnim grupama.

Energetski efikasna dinamična infrastruktura može smanjiti operativne troškove, riješiti ograničenja prostora, povećati agilnost i eliminisati ograničenja napajanja i sistema hlađenja.

Rezultat je IT infrastruktura koja je sposobna da podrži rast, poboljša fleksibilnost i pomogne u dokazivanju zelene strategije kolektiva.

U skladu sa svojim opredjeljenjem u razvoju inovativnih rješenja radi poboljšanja efikasnosti i smanjenja uticaja na okolinu, SOCOMEC UPS predstavlja drugu generaciju modularnog UPS-a "MODULYS Green Power 2.0".

Novi modularni UPS, posebno dizajniran za nove generacije data centara i njihovih infrastruktura.

Potpuno prilagodljiv, potpuno modularan. Jednostavna i brza izmjena modula snage, modula bypass-a u online radu, bez upotrebe ručnog bypass-a, sa faktorom snage izlaza PF=1 (kVA=kW), čine ga jedinstvenim modularnim UPS uređajem.

Vaša zaštita za: Virtualne data centre, IT Mreže/Infrastruktrure, kritične aplikacije

Više informacija na www.sicon.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza