Pauza

Najava za šesto izdanje emisije "Društvo znanja 2" za 07.07.2009. godine

06.07.2009. 16:25 / Izvor: eKapija.ba

Šesto izdanje emisije `Društvo znanja` koju produciraju FotoArt Sarajevo i BH Telecom, na programu je u utorak 07. jula 2009. godine.

Ovaj put gledatelji mogu pogledati ponajprije primjere novih uspjeha koji se postižu na području Bosne i Hercegovine.

Ekipa emisije pratila je promociju 11 doktora nauka na Univerzitetu u Sarajevu, što je za protekli mjesec dovelo do broja od 23 novoizabrana doktora nauka na ovom univerzitetu.

U temi emisije biće obrađena dva primjera uspješnog menadžementa lokalne uprave, i to kroz priče o Tuzli i Ljubljani u kojima govore njihovi gradonačelnici.

Poseban prilog napravljen je na olimpijskoj planini Igman gdje je po uzoru na praksu zapadnih zemalja, održan Family Day za akademsko osoblje Sarajevskog univerziteta.

U Minutama BH Telecoma, govori se o Hit zoni i usluzi Mton koja je obogaćena desetinama hiljada novih melodija, te o promjeni uloge telekom operatera koji danas djeluju više kao prodavaoci sadržaja, a ne samo tehnologije koju posjeduju.

Gledatelji mogu nastavit igrati nagradnu igru i osvojiti dva mobitela sa pratećim ultra start paketima.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Poslije posla"

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza